Der findes mange nicher som du kan lave blogs om, og her gælder det om at finde den rigtige, hvis du også gerne vil have bygge på den om et år eller to.

Lav en niche affiliate side om altaner, for der er forskellige fordele forbundet ved netop en niche som denne, hvilket er, hvad du kan læse mere om lige her.

Hvorfor vælge altan niche til din blog?

Hvis du undrer dig over om altaner er en niche med nok materiale til at blive ved med at opdaterer siden, så er svaret nok nej.

Altaner eller balkoner kan du købe ved f.eks. Minaltan du finder her, og denne proces er, hvad du skal skrive om. Her skal du som udgangspunkt skrive 20-30000 ord inden du søsætter siden, og så skal du også gerne have fundet masser af materiale, så du stødt og rolig kan opdaterer siden og vente på at den ranker over tid.

Så nej, materialet om altaner vil ophøre. Men før dette sker, så vil du måske brække dig over at skrive om altaner. Det er nemlig hårdt og ret kedeligt arbejde at finde på nye vinkler til nichesider, hvor altan kan virke ret begrænset. Dog kan man sige, at selve altanen og hele processen om denne er en ting.

Altanen når den først er sat op, så skal den bruges. Dét åbner op for nyt materiale som cafeborde, stole, lamper, pynt, krukker, kasser og meget andet, hvilket dog også vil løbe ud.

Fordelen ved at vælge en begrænset niche?

Fordelen ved en nicheside som denne er, at den ofte beholder ranking når siden mere eller mindre har oplyst alt der findes om altaner.

Det er den største fordel og hvorfor mindre nichesider er så populære blandt affiliates. En marketers bygger for indtjening, og jo mindre arbejde der er, jo bedre er det. For næste side eller optimering ligger lige rundt om hjørnet, for efter altanen kan det være, at nichesiden skal være terrassen.

En anden fordel ved at have nichesider om terrasse, balkon eller altan er, at du kan flette siderne sammen i en. Materiale der dækker et helt emne fra flere forskellige blogs, giver en stor blog som helt automatisk vil få en god autoritet i Googles øjne, så fremtidige artikler vægter højere.

Ulempen ved en begrænset niche?

Ulempe ved at vælge f.eks. altaner er, at konkurrencen kan være ret stor. Der findes rigtig mange boligsider både i form af affiliate, men også fra diverse bladhuse og Adler. Der er nemlig rigtig mange penge i folk der læser om boliger, for de har penge og de er klar til at købe.

Hvis du bruger mange timer på at bygge en side der besvarer alt om altaner, så går du op imod konkurrenter der bruger rigtig mange penge på links og SEO. Her er det sjældent at en lille ny niche side slår igennem muren af hårde konkurrenter.