Der findes rigtige mange forskellige nicher som du kan starte ud med i forhold til affiliate. Hvorfor lige cykelhjelm niche til affiliate?

Cykling i sig selv er noget rigtig mange gør. Og med tanke på det skræmmende klima, livsstil trends og den teknologiske udvikling, mon ikke også mange af os cykler langt i fremtiden også. Det giver basis for et markedet, og indtjening er hele grundforudsætningen for at starte en niche blog op.

En generel side om cykling er dog ofte for bredt til en start. Og her er cykelhjelme måske den perfekte underniche under cykler, hvor du også finder mange andre nicher som actionkameraer, mountainbike udstyr, lygter og meget andet.

Hvorfor cykelhjelme kunne være en god niche?

At vælge en snæver niche som cykelhjelme er, kan være en fordel og ulempe. At vælge en begrænset niche giver dig også begrænset muligheder for udvidelse. Der findes trods alt ikke så meget udstyr til cykelhjelme, men du kan dog supplerer med action kamera og andet, som kan bruges sammen med hjelmen.

Fordelen ved en snæver niche er, at med den rette struktur, indhold og ekstern arbejde, så kan du ranke noget nemmere end på den større autoritetside, der dog nok på sigt, vil give meget mere indtjening. At der er begrænset muligheder gør så også, at du ikke behøver opdaterer siden i samme udstrækning som en stor side skal, for at beholde din plads i Google rangering.

Inden du starter, skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om du skal vælge den lille niche side eller ej. Hurtigere ranking, mindre arbejde og selvfølgelig mindre men også hurtigere indtjening.

Du kan med fordel søge inspiration på Ecykelhjem.dk. Siden blev startet ud som affiliate side, og er i dag en af de førende online forhandlere indenfor cykelhjelme til alle formål.

Hvorfor du ikke skal vælge cykelhjelme?

Som beskrevet, så er den en meget begrænset niche for en affiliate side. Jeg har ikke personligt haft noget at gøre med cykelhjelme indenfor affiliate, så kender ikke priserne. Og må nok også indrømme, at jeg er typen der nægter at cykle med en hjelm, selv med brækket næse, hage og diverse andre skader fra cyklen gennem barndommen – Børn skal dog bruge hjelm.

Dog kan jeg se klare fordele i cykelhjelme indenfor affiliate, men je3g ville dog foretrække at bruge disse på en noget bredere niche indenfor cykler.

Cykelhjelme er nemlig meget begrænset i min optik. Og at starte en side kræver alligevel en hel del arbejde, og med en smal nicheside kan du ikke bruge den goodwill Google giver dig indenfor cyklehjelme til andre ting indenfor cykler (med mindre du satser på branding fra start af). Det kan du ved en større og bredere niche side(affiliate gave niche), det tager bare meget længere tid at få indtjening.

Cykelhjelme er heller ikke helt nemt at ranke, da forskellige shops og forretninger netop indenfor cykelhjelme, gør en del ud af deres rankings. Det kan dog lade sig gøre med en affiliate side, men spørgsmålet er bare, om det kræver for meget arbejde i forhold til en smal niche side.

Den store fordel ved at starte med cykelhjelme nu

En kæmpe fordel ved at vælge cykelhjelme, hvad end det er niche eller den brede side er, at påbuddet ved lov om at bruge en hjelm på cykler, kommer nærmere og nærmere. Det må give et boost i salg, for mon ikke behovet vil stige ret kraftigt. De færreste stopper trods alt ikke med at cykle på grund af et påbud(læs her), hvor tåbeligt det end kan forekomme.