Kan du få succes med affiliate e-cigaret niche?

Det korte svar er – ja selvfølgelig kan du det.

Det lange svar er – Ja det kan du, men det kommer til at tage tid og koste en del penge også.

Alt kan lade sig gøre, og det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor denne niche hvad end du satser på Google, Facebook eller Adwords som trafik.

Hvorfor du skal vælge e-cigaret nichen som affiliate?

Nichen som jeg godt nok er forbruger af, har jeg ikke gransket synderligt før, men den virker til at bestå af webshops. Dog virker disse webshops til at bestå af affiliate marketers, for opbygningen ligner mere teknikkerne med teksterne og fokus på hvem, hvad, hvor, hvorfor og mange ord pr side som du kan se ved smoke-it der ligger nr 3 på e-cigaret ordet.

Det værste ved at satse på en niche er, hvis du støder på rigtige mange affiliate sider. Det er en indikation af at der er penge at hente, men det samtidig også en ret god indikator for, at konkurrencen kan være ret hård.

Ved en hurtig gennemgang af side 1 og 2 på Google, så ligner det ikke, at der findes nogen affiliate blogs i top 20. Faktisk ligner det udelukkende webshops og om det har noget at gøre med postyret om de nye regler eller ej, det skal være usagt. Jeg har heller ikke nærlæst de nye regler for e-cigaretter og tilbehør. Så vidt jeg kan huske, så er det stadig lovligt at sælge e-cigaretter og beholdere med nikotin, hvis disse produkter er anmeldt hos Sikkerhedsstyrelsen.

Om e-cigaretter bare ikke sælger godt, skal jeg også lade være usagt, for jeg ved simpelthen for lidt om det. Hvad jeg dog ved er, at forretningen der ligger nr 1 på e-cigaret søgeord, giver 25% i kommission som affiliate ved dem. Og det er enten et tegn på stor indbyrdes konkurrence, eller at produkterne måske ikke sælger så godt. Logisk set på det, burde det være et tegn på konkurrence og netop dette gør, at nichen kan være et godt sted for en nicheside.

Hvad du kan bygge siden op omkring?

Hvis du vil lave en blog om e-cigaretter, er sundhed et godt sigte til tema at gå efter.

Hvis indtjening udebliver eller svigter med e-cigaretter, kan du hurtige skifte blog tema fra e-cigaretter til sundhed, hvor det kan være sundhed for almindelige mennesker med krop og sjæl eller lignede. E-cigaretter er det sunde alternativ til almindelige cigaretter, så disse vil absolut passe til en side om sundhed.

Hvis du vil i gang med denne e-cigaret niche, kan det være smart at bore lidt i, hvorfor der tilsyneladende ikke er noget affiliate sider. For om de førende webshops kører en intens ranking kamp, eller det skyldes at der bare ikke er kommission nok i denne niche, er en ret afgørende faktor for om du spilder tiden eller ej.