Hvis du vil kaste dig ud i affiliate marketing, så skal du inden du kan lave en blog eller hjemmeside, finde den rigtige niche til din nye hjemmeside.

Affiliate indenfor fest nichen kunne være en god ide, helt lige som der findes rigtig mange andre gode nicher som modetøj, ting til børn, legetøj, energi til hus og meget andet, der nok kunne indbringe mere, men når man vælger en niche, skal man kigge både på muligheder og konkurrencen.

Et godt eksempel på at en fest kan rumme en god affiliate side der kan bringes videre, er Festli.dk der startede som en almindelig affiliate side, men i dag er en velfungerede webshop med salg af fest kostumer i alverdens afskygninger.

Tobias fra Festli så en muligheden i nichen med kostumerne, hvor konkurrencen ikke var for stor, og muligheden i nichen havde en rigtig stort potentiale. Kostumer er nemlig en ting, men hvis du vælger et godt domænenavn der ikke begrænser sig, så er der et hav af muligheder i undernicher.

Hvorfor affiliate i fest nichen?

Fest nichen dækker virkelig bredt. Et bryllup er en fest, Konfirmation er fest, Festival, firmafester, temafester og alt muligt andet kan dække over fest relateret emner, som man kan starte sin hjemmeside ud med, og dykke ned i med gode muligheder.

Konkurrencen og de mange forskellige varianter du kan kaste dig over indenfor fest, gør det til en god niche. Det du dog skal ramme rigtigt, er at finde den rigtige vinkel at starte hjemmesiden eller bloggen ud på, for en side skal have et fundament der højner domæne autoriteten og værdien, og her er det nemmeste af finde den rigtige underniche uden konkurrence, så du hurtigt kan skabe nogle besøgende og omsætning.

Hvilket underniche indenfor fest skal man satse på?

Det er ikke nemt at finde den helt rigtige underniche, for der er jo stort set konkurrence indenfor de fleste ting. En godt emne som kunne give dig en sæsonpræget indtjening, men dog med en ganske høj indtjening, kunne være kørsel til fest.

Billeje

Konfirmation har jo grebet om sig, hvor de unge mennesker skal føres frem som prinser eller prinsesser, og kunne det være oplagt at kaste krudtet på konfirmationskørsel. Jeg lavede engang konfirmationsnyt.dk som jeg dog solgte, og selvom jeg aldrig satsede på kørsel, så lavede jeg en enkelt side om leje af bil til konfirmation. Denne ene ret simple side kom op og ligge i toppen lige efter Bookaclassic.dk, der er forhandleren af bilerne og firmaet du sender trafikken til.

Det kræver selvfølgelig en del skrivearbejde og et par links at komme i toppen på de fleste søgninger, men du kunne dog forholdsvis nemt sætte dig på dette konfirmations billeje søgeord, og mon ikke også der er mulighed for at tjene nogle penge på billeje til studenterfesten, firma ting og alle de andre muligheder hvor billeje bliver brugt.

Billeje nichen som affiliate giver 120 kr. pr. lead ved Bookaclassic, og med tanke på at konkurrencen i denne niche ikke er ret stor, så kan de fleste med en nystartet side, ret hurtigt komme ind og dominerer og samtidig tjene en okay indtjening. Fordelen ved at starte massivt ud på at dominerer denne underkategori er, at du derved booster dit fest domæne, hvilket gøre det så meget nemmere at kaste sig over en niche med mere konkurrence stadigvæk indenfor fest og disse muligheder.

Dekoration til fest

En side der har kastet sig over kostumer, selvom konkurrencen er blevet noget større, er fest365.dk der både har kostumer, men også en nem underniche, nemlig dekorations muligheder til fest.

Det at arranger en fest i hjemmet, forsamlingshus, firma eller andet stedet kræver den gode udsmykning, og selvom indtjening pr. stk. på disse ting er ret lav, så er den med mange bække små bliver til en stor å, ret relevant her. Du kan nemlig ligesom med billeje, ret hurtigt med den rette arbejdsindsats kante dig ind i toppen af søgninger på disse ting, og derved skabe en solid indtjening og sprede siden ud til andre mere konkurrencepræget underniche, som fest365 er et godt eksempel på.

Billeje og arrangering af konfirmationsfesten vil begynde at give dig en autoritet indenfor konfirmationsemnet, og selvom jeg ikke vil råde dig til at lave en en så sæsonpræget side indenfor fest nichen, så kunne konfirmation, bryllup og studenterfest være oplagt at kaste disse to undernicher ind på, især hvis du er ret ny indenfor affiliate.

Det afgørende for at man får succes med affiliate er vedholdenhed, og man bliver vedholden ved den rette motivation, hvilket skabes af at man kan se resultater – Det kan de nævnte undernicher måske give dig.

Hvis du har ideer til gode undernicher indenfor fest, så hold dig ikke tilbage med at kommenter nedenfor.