Affliate indenfor udstyr og ting til kontorer? Det kan lyde ret omstændig og ikke særlig indbringende. Faktisk så lyder det lidt kedeligt, for kuglepenne og posters er der ikke mange penge i, nu de intet koster pr stk.

Et kontor og kontorartikler som f.eks. fra Kontorsyd og lignede forhandlere, byder nemlig på de prismæssigt små ting som kuglepenne, hæftemaskiner, batterier og alle de andre små ting vi sjældent ænser. Dem er der ganske vist ikke mange affiliate kommissioner i per stk. Men det er dog også sjældent at et kontor befolket med flere mennesker, nøjes med små indkøb når der skal købes ind.

Hvorfor vælge kontor udstyr til affiliate niche?

Folk køber større partier indenfor kontorartikler der bliver brugt meget hver eneste dag. Og som nok vil blive ved med at blive brugt stabilt en hel del år fremefter.

Det samme kan man sige om mange andre ting som der bruges på et kontor. Der bliver brugt møbler i form at skriveborde, stole, lamper m.m. og disse ting kommer i en ret god pris, hvor affiliate kommissionen absolut er ganske god, hvis du vel og mærke får hul igennem til trafik.

Hvilket undernicher kan virke?

Nichen er lidt diffus da den kan dække over forskellige nicher, nu kontorartikler ikke er møbler, men kontormøbler er møbler og som sådan, naturligt hører sammen med udstyr og artikler til kontorer. Det betyder, at du skal bygge forskellige siloer op på siden, hvor kontormøbler, inventar og kontorartikler kan være tre selvstændige undernicher på din nicheside(disse er kun ment som hurtige eksempler).

Møbler er der efterhånden en stor konkurrence om, nu mange møbler koster rigtig mange penge og derved også giver rigtig mange penge i afkast.

Lamper er en anden ting, hvor der kan være stor kommission at hente. Men som altid med dette, vil konkurrencen også være det større. Du finder sjældent rigtige dyre produkter, hvor du ikke også finder marketers der ved hvad de laver, og bruger både viden og penge på at suge trafikken.

Kontorartikler til det daglige stabile brug er derimod ikke sindssyg stærk, og hvis du får hul igennem i den ene niche, vil dette automatisk booste møbel nichen. Så fremdeles kan du faktisk skabe en side, hvor indtjeningen dog ikke kommer lige med det samme.

Alternativet?

Alternativet i stedet for at bygge en side med forskellige nicher af udstyr til kontoret, kan du bygge selvstændige undernicher. Disse vil nok ranke hurtigere, men vil også kræve det mere link og opdaterings arbejde frem for bare en side.

Fordelen ved at vælge denne niche som garvet eller nybegynder indenfor affiliate marketing er, at du altid kan ændre temaet på siden til en livsstil eller bolig side, da kontor ting kan blendes forholdsvis naturligt ind her, og så vil dit arbejde og indhold ikke være helt spild.

Som skrevet før, så er affiliate selvfølgelig om at vide og arbejde hårdt, men først og fremmest er dog om at komme i gang og teste hvad der virker.