Profilbeklædning er måske en begrænset niche, men det er dog samtidig en relativ nem niche i forhold til konkurrerende affiliate niche sider.

Webshops og forretninger indenfor profiltøj eller firmatøj dominerer Google i denne niche. Det er en meget god indikation af, at der måske ikke er mange penge at hente i denne niche, eller at de forskellige shops har brugt mange timer og penge på seo.

Der kan dog også være penge at hente i forhold til en private affiliate aftale eller med Adsense. Du kan sætte en side op der dækker de forskellige beklædningsdele som profilbeklædning skjorter m.m. du blandt andet kan se her. Det er heldigvis ikke det eneste emne i denne niche, hvilket er årsagen til, at jeg nævner denne specielle og mindre niche som affiliate mulighed.

Hvorfor Profiltøj / beklædning som affiliate side?

Det store fordel ved at vælge profiltøj og beklædning som en lille niche side er den relativ lille konkurrence. Ulempen er manglede affiliate partnere som du kan linke til. Det er selvfølgelig et problem og den største ulempe. Bedste alternativ er Adsense hvor du skal skrabe en del trafik sammen for at tjene godt.

Du er dog heldigvis bedre stillet end som sådan med nichen, for beklædning dækker ikke kun over arbejdstøj og erhvervsbeklædning til indem- og udendørs arbejde. Du har nemlig et utømmelig lager af artikel muligheder indenfor sportstøj også.

Sportstøj er en naturlig del af nichen og ved at starte siden med arbejdstøjet i alle afskygninger der måske ikke giver det store økonomiske afkast, så har du skabt grundstenen for en god niche side med autoritet.

Den overordnet opbygning?

Det tager lidt tid at lave en blog op med beklædningstøj, så det giver gode svar på forskellige spørgsmål. Du skal selvfølgelig også have bygget et par links og sociale sider som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram m.m. men hvis du bygger disse som linksider og ikke ud fra at få trafik, taget der ikke lang tid.

Når du har bygget disse ting, og i dagens Google verden tager det par måneder før din side finder sin rette plads i søgemaskine hierarkiet, så har du en side med god værdi indenfor nichen; Med rette opsætning, link og selvfølgelig korrekt onsite seo optimering. Denne værdi i Googles øjne kan du nu bruge til sportstøjet, og selv om det kan forekomme som at være et langsigtet projekt, så er første del af bloggen relativ hurtig at bygge i forhold til så mange andre.

Nu kan du fylde den bloggen/siden op med andre emner der er relateret til erhvervsbeklædningen, og her kan det stort set være alt. Du skal selvfølgelig ændre det overordnet tema forskellige steder, men ret hurtig klaret.

Sportstøj og modetøj som affiliate side er en af de nemmeste nicher at skabe indtjening. Det kan kræve meget arbejde med opsætning af links og billeder i den anonyme marketers stil, især i forhold til de mange blogs af piger og kvinder der skriver 140 ord om deres vilde liv et par gange om ugen. Det er dog et nemt arbejde, og kan give hurtig månedlig afkast der kan udbygges i næsten uendelighed.

Er denne profilbeklædning niche et godt valg?

Hvis du ikke ved hvorfor hvordan du skaber indtjening med affiliate blog, så er denne niche selvfølgelig ikke det bedste.

Nichen er til en langsigtet og mindre side, hvor du starter ud med en forholdsvis lille side der ikke er meget indtjening i. Med mindre du kan lave en direkte aftale med en webshop, så er der kun Adsense reklamer og eventuel linksalg.

Hvis du kan dominerer profilbeklædning relativt nemt, billigt og hurtigt så har du dog skabt en online værdi. Du vil nemlig suge trafikken på den ene eller anden måde, og selv om det måske ikke er overvældende trafik, så booster det din side.