Affiliate Boligkøb og salg niche?

Nichengiver dig mulighed for stor kommission. Men ligesom andre nicher med mulighed for stor indtjening, så er der selvfølgelig også rigtig stor konkurrence mod spillere som Nybolig, banker, advokater og affiliates med store budgetter.

Hvis du er nybegynder og gerne vil tjene penge inden du giver op, så er dette absolut ikke en niche du har store muligheder for at dominerer.

Du kan få en lille bid af kagen, det kræver bare at du undersøger nichen og søgeord godt. Derudover, så kræver det absolut at du tænker langsigtet, hvor indtjeningen måske er begrænset i forhold til andre noget nemmere nicher, men at du tænker på din online grundværdi.

Hvorfor vælge køb og salg af bolig niche?

Køb og salg af bolig nichen giver dig en del forskellige vinkler og muligheder for at tjene kommission. Partner-ads har flere forskellige forhandlere som giver dig afkast på leads.

Bomea udbyder tjeneste til at dække alt vedrørende boligkøbsprocessen for nye købere.

Det kan være den smarte investering oveni det kæmpe investering en ny bolig kan være, og fjerner noget af alt det irriterende for de potentielle boligejere. Her kan du som affiliate tjene 300 kr. pr. lead der vælger at tage tjenesten. Der er konkurrence også fra Bomea selv, men en god underniche i nichen som kan være mulig at liste sig ind i.

Nem-ejendomsmaegler giver 320 kr. i kommission for folk der vil spare penge ved selvsalg. En anden god mulighed for en underniche hvor der kan være muligheder for dig som affiliate.

Robinhus som ejendomsmægler er en tredje mulighed hvor du kan sende trafik til og få en god kommission.

Der findes en hel del flere muligheder for kommission. Det betyder selvfølgelig meget konkurrence. Men betyder også, at andre kan tjene penge og med en langsigtet plan som også kræver at du bygger en stor blog op. Det kan f.eks. være en bolig blog dækkende over alt til boligen, der måske kan give et godt månedlig afkast også indenfor køb af bolig.

Hvilket måde er smartest at angribe på?

Nu er jeg ikke meget for at tilbringe dage med at analyserer en niche til bunds, hvilket du nok burde gøre med denne niche hvis du virkelig vil tjene penge og undgå spildte kræfter.

Jeg ville vælge at bygge en bred bolig niche, hvor du finder de forskellige ting til boligen som ikke er domineret af affiliate sider. Det betyder de mindre ting, hvor du kan vælge at starte indendørs.

Den smarte måde at starte en blog på er, at have masser af materiale som udgangspunkt. Det vil vil sige 30000 ord. som minimum før du gør bloggen aktiv. Her kan du vælge et par store landingssider med f.eks. Holmegaard vaser til stuen, elegante morter til køkkenet osv., hvor du bruger 3000 ord med at vise de forskellige flotte vaser. Derudover så fylder du på med en masse hjælpe artikler omkring boligen.

Udbyg bloggen til at omhandle reparationer til boligen hvad end det er udskiftning af vinduer eller nyt tag f.eks. med 3-byggetilbud, og sådan bygger du en underniche på bloggen hele tiden.

Med rette onsite seo optimering vil bloggens løbende værdi komme rundt i alle hjørner, og værdien gradvis stige. Her fra kan du så starte op med boligkøb og salg på siden frem for at bygge en nicheside op kun omkring boligkøb og salg.

Grunden til at jeg vil gøre vælge denne fremgangsmåde er, at konkurrencen er alt for stor i nichen. Realkreditinstitutioner, banker m.m. er umulig at konkurrerer imod og som affiliate går du efter at tjene penge. Og her foretrækker jeg at få noget afkast nu regningerne også skal betales i dag om ikke flere år frem.