Hvis du har planer om at starte ud med affiliate, og du samtidig elsker at dyrke motion i form af cykling, kan du skabe dig en lille ektra indtægt.

Hvordan man end vender og drejer det, så hænger webhotel sammen med både forretning og fritid. Ligegyldigt hvad du gør i dagens Danmark, så står der et hosting bag dataene til din løn, hjemmeside, det offentlige og selvfølgelig også fritiden.

Det samme kan man sige om din krop, for ligegyldigt hvilken forretning du giver dig i kast med, så er det kun en velfungerende krop som gør det muligt at tjene penge og måske skabe en god forretning fremefter.

Derfor har vi her samlet et par små tips så du kan kombinerer f.eks. en affiliate forretning med skole, hvor motion på daglig basis, selvfølgelig er en nødvendighed.

Hvorfor motion er vigtigt for forretninger?

Du ved jo udmærket godt, at det med sundhed og motion er vigtigt. Det kan dog være svært at finde tid og overskud til, hvis du samtidig skal passe et fuldtidsjob, børn, familie og så skal starte en ny forretning op sideløbende.

Det smarte er dog, altid at huske sundheden er dit vigtigste værktøj ligegyldigt hvad du foretager dig. Det gør sig især gældende hvis du skal passe hus, familie, job og ekstra job. Derfor skal du først og fremmest få sundheden op og køre.

Daglig motion er noget alle kan nå, her er det bare at finde overskuddet. Gør cyklen klar og smør kæde, juster bremserne og få købt noget udstyr. Her er cykelbukser vigtige, helt ligesom en cykelhjelm som her ved ecykelhjelm.dk, som undertegnet personligt har brugt indtil flere gange.

Hvis du ikke er til det med at cykle, kan du købe et par gode vandresko eller løbesko som f.eks. her. Kort sagt, du kan dyrke motion ligesom du lyster, det kræver dog at du rent faktisk bevæger dig, hvor 30 minutter om dagen er tilrådeligt.

Hvorfor webhotel og affiliate?

Hvorfor affiliate bliver nævnt som en forretning skyldes, at denne side er afilliate og konceptet giver et indgående til webhoteller i både de billige og professionelle slags.

Affiliate er nemlig den “nemme” måde, som alle mennesker uanset køn og alder kan starte op sideløbende med et fuldtidsjob. Her kunne du vælge at starte en sundhedsside over dit eget sundhedsprogram. Du får materiale og gode ideer mens du motioner, hvilket du kan bruge på en hjemmeside, der kan hjælpe folk i samme situation som dig selv.

Det er samtidig forholdsvis billigt at starte ud med affiliate, hvilket dog, hvis du ønsker at få en god indtægt, kræver at du investerer en relativ stor sum i hver blog du skaber. Men i starten kan det gøres for 1000 kr. med et theme, værktøjer og et godt billigt webhotel som Unoeuro.

5/5 (1 Review)