Mange danskere er i dag selvstændige, og det er ikke uden grund. Der er nemlig flere fordele forbundet ved iværksætteri, og foruden de åbenlyse goder som at bestemme sine egne arbejdstider og selv vælge, hvem du vil arbejde sammen med, så er der også andre motiverende grunde. Som iværksætter kan du blandt andet også beskæftige dig nøjagtigt med det, du elsker allermest, og du har mulighed for at blive økonomisk uafhængig, hvis din virksomhed gennemgår en succesfuld udvikling.

Der opstår dog også en naturlig bekymring, når drømmen om iværksætteri melder sig. Fordelene og ulemperne kan umiddelbart være svære at overskue, og hvordan får man lige startet et iværksætterselskab? Svaret er enkelt. Med Legal Desk kan du hurtigt og sikkert lave alle de nødvendige dokumenter til stiftelse af et iværksætterselskab. Et iværksætterselskab (forkortet IVS) er underlagt de samme regler som et anpartsselskab, men med et iværksætterselskab bindes ikke til den langt større selskabskapital. Den væsentligste fordel ved iværksætterselskabet er derfor, at den selvstændiges ansvar begrænses. Skulle din virksomhed eksempelvis komme i økonomiske vanskeligheder, skåner du din private økonomi, da kreditorerne kun går efter selskabets aktiver.

Når du opretter dit iværksætterselskab hos Legal Desk, får du dokumenterne, du skal bruge til registreringen. Du skal blot besvare spørgsmålene i formularen, og så vil du med det samme modtage selskabsdokumenterne. Du får samme høje kvalitet som hos en advokat – du sparer bare alle pengene. Når de nødvendige dokumenter er underskrevet, opbevares de derefter online i et privat arkiv hos Legal Desk. Læs mere om stiftelse af IVS, og kom i gang med iværksætterdrømmen.

Sådan bliver du en bedre leder

At være en god chef kræver mange gode egenskaber. Foruden at kommunikationen og dine evne til at lytte til at være helt i top, så er det også vigtig at være overbevisende i sin strategi og kunne tage ansvaret, når det er nødvendigt. Leder skal have styr på mange ting, og opskriften på den perfekte chef kan være at finde. Særligt som chef er det vigtigt, at du hele tiden gør dit bedste. For ligesom du ønsker, at din virksomhed skal være i konstant fremadgående proces, så er det også vigtigt, at du som leder hele tiden selv er i udvikling, når du vil være en succesfuld leder.

Eksempelvis findes der en række akademiuddannelser i ledelse, hvor du kan udvikle dine personlige og faglige kompetencer com chef. Her kan du få værktøjer, der forbedrer din gennemslagskraft, så praktiske ledelse står endnu stærkere. Du kan også få styr på dit strategiske lederskab, der kan bidrage til vækst og udvikling i din virksomhed. Endelig kan du også bliver klogere på organisations- og arbejdspsykologi, ligesom du også for et dybdegående indblik i arbejdsmiljø og forandringsledelse. En akademiuddannelse i ledelse er en investering i dig og din virksomhed. Uddannelsen forbedrer alle dine lederegenskaber med fokus på de udfordringer og muligheder, der kan opstå på i en virksomhed. Læs mere om akademiuddannelse i ledelse ved at klikke her.

5/5 (1 Review)