Find det gode webhotel til dit behov men hvad er et godt webhotel, og hvordan finder man lige sådan et?

Det er jo relativt hvad et godt webhotel er, for hvad er ens behov og skal man sigte efter den driftsikre dyre løsning med høj ydelse, eller det billige webhotel der samtidig har mindre ydelse i serverkraft?

 

Webhotel er det samme som boligens muligheder

Et webhotel hvor din hjemmeside ligger på, kan rent fysisk sammenlignes med en bolig. Her finder du de essentielle rum som køkken og toilet. Men også værelser der er ikke livsnødvendige, men dog ganske rare at have. Stuen er ret dejlig at have til at slappe af i, spise og samlingspunkt. Soveværelset, børneværelset eller kontor er også gode værelser. En god altan eller terrassen med have er andre områder der også er gode.

Disse værelser er hvad du betaler for i en bolig, og det gør sig også gældende for webhotellet. Du betaler nemlig det mere for en bolig med altan end boligen der ikke har tilkoblet en altan. Ved webhotellet betaler du også mere for hotellet med ekstra muligheder som SSL, flere emails osv.

Det kræver selvfølgelig lidt mere at få besvaret kriterier for valg af hotel, og det er spørgsmål som du kan få besvaret i dette indlæg, så du nemmere kan tage din beslutning. Find det gode webhotel til dit behov ved at følge disse anvisninger.

 

Hvordan finder man det rigtige og gode webhotel?

Det kan være en jungle at finde et webhotel i Danmark, for udbuddet af forskellige muligheder både indenfor de dyre mere professionelle løsninger såvel som de billigere og næsten gratis webhoteller er ret omfattende.

At skabe sig overblikket over disse forskellige tilbud indenfor hosting er besværligt, og netop derfor er den nemmeste og den bedste løsning, at danne sig et overblik over hvad ens behov for et webhotel er.

Det bedste webhotel til almindelig brug er faktisk relativt simpelt at finde, for her på siden anbefaler jeg klart Simply(Unoeuro) som den billigste og bedste løsning efterfulgt af Azehosting, men lad mig give dig kriterier for udvælgelsen, så du kan danne din egen mening.

 

Analyser dine behov og krav til hosting af din hjemmeside

Analyser dine behov og krav til hosting af din hjemmeside

Som sagt, så findes der rigtig mange forskellige og billige webhoteller med dansk ip, og priserne er selvfølgelig også lige så omskiftelige som udbuddet af hosting er stort.

Derfor skal du først danne dig et overblik over, hvad det er du rent faktisk ønsker dig af din hosting, hvilket jo kunne været det gode webhotel til din wordpress side.

 

Seriøs forretning?

Skal din hjemmeside være en professionel affiliate blog med flere tusinde daglige besøgende, forretningsside eller måske ligefrem webshop, så skal du helt sikkert undlade at kigge på de billige webhoteller men derimod på løsninger som Azehosting, Simply m.m.

Med de billige webhoteller får du slet ikke nok server ydelse til at din blog eller hjemmeside fremstår bedst muligt, hvilket så også betyder, at du skal bruge flere penge på en professionel løsning. I sidste ende kan den bedre ydelse som du får med en professionel løsning, også betyde, at din indtjening bliver meget højere, når indgangen til din service, forretning eller andet er professionel og ikke mindst, hurtig og stabil.

 

Den almindelige hjemmeside?

Hvis du ”bare” skal have en helt almindelig affiliate blog eller anden hjemmeside med et par hundrede daglige besøgende, så er en professionel vps løsning noget overkill, for de billige webhoteller er mere end god nok til dit behov. Også selvom at det betyder, at din hosting bliver på en server hvor pladsen og server ydelsen bliver delt med rigtig mange andre brugere.

Når du gjort dine overvejelser og taget en beslutning om det første valg, så er der desværre flere valg at tage i forhold til webhotellet.

Der findes et par gode ting som man burde tage med som et krav til sin hosting, for disse ting kan være særdeles brugbare når det bliver nødvendigt.

 

Backup løsning

En af disse ting er backup løsning, for selvom man måske mener at have styr på egen backup, så kan det jo glippe.

Hvem kender ikke til at backuppen fejlede eller var ikke eksisterende? Det er vel sket eller sker for alle, og der er ingen der siger, at uheldet nogensinde sker, men dog kan det ske.

Hvis du har prøvet at stå med en 300 siders blog der bare er braget ned uden chance for at genskabe, så er det rart at kunne skrive til sit hosting selskab, om du ikke kan få genskabt til dagen før eller lignede for et symbolsk lille beløb – Den dag det sker, så bliver du glad for hurtig og god backup løsning, så helt klart en parameter jeg anbefaler at vægte meget højt.

 

Support funktion

Det hjælper selvfølgelig ingenting med backup funktion, hvis hosting selskabet ikke har en god support funktion.

Support er god hvis de er til at få fat i ret nemt og også indenfor overskuelig tidsrum. Helt klart endnu en parameter som man skal tjekke op på indenfor krav til et webhotel.

Disse ting er hvad jeg personligt vægter højt til hvordan du finder det gode, billige eller mere korrekt, det rigtige webhotel til dit brug. Hvilket jeg anser for at være Simply til de almindelige sider, og Hosting4real til de større forretningssider.