Selvom jeg ikke anbefaler Hostgator til hosting af danske sider(bedste webhotel), alene af den grund at deres servere er lokaliseret i Dallas, USA, så kan hosting her dog bruges til f.eks. almindelige familiesider, link sider eller andet som ikke nødvendigvis behøver at pege på danske ip adresser, for Hostgator er rigtig populær fordi de er billige og stabile og perfekt som webhotel til wordpress brug.

Hvis du har mange engelske sider, eller som foreslået, danske link sider, så er Hostgator et super godt webhotel på grund af deres udbegrænset plads og trafik men så sandelig også fordi prisen er super billig, hvilket de netop kan holde nede, fordi det er en af verdens største webhoteller, hvor de kan effektiviserer server ressourcerne alt efter behov, da deres ufattelige mange kunder jo bruger forskellige ressourcer.

Besøg Hostgator her og se ved egen øjensyn

 

Hvad får man med et Hostgator webhotel?

Med Hostgator som hosting selskab så får du verdens bedste og mest intuitive brugergrænseflade, nemlig C-Panel.

Hvis man er vant til danske webhotel selskaber hvor mulighederne ikke altid virker helt overskuelige, nemme og mange gange mangelfulde, så vil du blive overvældet over de mange muligheder som cpanel ved Hostgator, der er tilrettet til deres respektive tjenester, byder på.

Enkeltheden er en anden super detalje, for ikke nok med at du vil blive overvældet over mulighederne, men enkeltheden er også super lækker at gå til og har faktisk ikke rigtig stødt på nogen grænseflader, der kan matche denne nemme enkle overskuelighed.

Enkeltheden og den nemme tilgang gør at du på forsiden efter login finder alt, og et enkelt klik væk så kan du installer dit wordpress, joomla eller de afsindigt mange andre muligheder, helt ligesom du kan oprette ubegrænset antal e-mailadresser, domæner, underdomæner, parkeret domæner, databaser og et stort udvalg af forskellige muligheder for forum, blog, webbutik og andet, som dog ikke er blevet testet af, men mon ikke dette virker helt lige så nemt og godt som alt andet ved Hostgator.

Supportmæssig har Hostgator en chat funktion, hvor du kan få fat i en supporter 24/7. Det er dog ret ofte indiske supportere der følger et skema slavisk, og hvis ikke fejlen står her, så er de lidt på røven.

 

Erfaringen med Hostgator?

Som sagt så har jeg kørt med Hostgator efterhånden i mange år, og har haft 15 samtidig kørende engelsk domineret domæner med besøgstal mellem 100 til 2000 daglige besøgende på de forskellige domæner, og hastighedsmæssig har det kørt ganske fint.

Derudover så er det utroligt nemt at tilkoble et nyt domæne, installer WordPress, Joomla eller andet..

Man har 45 dages returret med fuld penge tilbage, så hvis du fortryder så får de omkring 7-800 kr. det koster årligt tilbage igen, og det gode ved Hostgator er at der ikke er nogen bindingsperiode.

Klik her for at besøge Hostgators side

 

Konklusion?

Hvis du vil lave f.eks. engelske sider, eller danske link sider, så kan Hostgator godt anbefales, men vil dog anbefale at bruge f.eks. Unoeuro til danske sider der kræver danske besøgende, hvilket link sider ikke nødvendigvis behøver.

Hostgator er nem at gå til for alle, og så er de billige, da Baby pakken koster omkring 40-50 kr. om måneden og så har du ubegrænset trafik, plads, e-mail og en hulens masse andre funktioner også, hvilket gør Hostgator til det mest populære eller brugte hosting selskab i verden.

5/5 (1 Review)