Hvis du har læst om affiliate og blogging, så kan det være at du undrer dig over konceptet med, hvordan du rent faktisk tjener penge på at have en affiliate blog. Denne type hjemmeside er ofte lidt mere forretningsmæssigt udseende end de personlige blogs du f.eks. finder ved mange “influencers” med livsstil og mode.

Hvorfor og hvordan skaber man indtjening via affiliate blogs?

Hvorfor skaber man affiliate blogs?

Grunden til at marketers skaber blogs er selvfølgelig for at tjene penge. Der er dog forskel, for der findes de mennesker der går i gang og forventer hurtige penge, og så er der dem, der arbejder på det lange seje træk med at skabe en online værdi.

Selv om grunden er den samme for de to forskellige typer markers, så er det dog den sidste der tjener mest.

Affiliate blogs der virker på den lange bane, får en værdi i form af deres indtjening på det pågældende domæne. Det findes der mange mennesker som investerer i.

Hvis bloggen er blevet særdeles populær vil indtjening nok også være derefter. Og derved kan du have skabt en ganske betragtelig mulighed for et stort salg. Det kræver selvfølgelig juridisk bistand som f.eks. Tvc her eller andre.

Det smarte træk hvis købsprisen ikke er sindssyg høj, er, at når du har skabt en blog med værdi over den lange bane, så vil denne bliver ved med at give dig en indtægt som er vedvarende; eller indtil Google bestemmer andet om hvordan deres søgemaskine skal fodre os forbrugere.

Hvordan skaber du så indtjening?

Som sagt, du kan bygge en blog op og vente på at den kan sælges. Eller du kan gøre som de fleste gør, og bygge bloggen til at skabe en konstant indtjening via reklamer eller affiliate links.

Kort fortalt, så kræver det at tjene affiliate kommission at du får overblik over hvad der er vigtigt, og især hvad der slet ikke er vigtigt.

Branchen er en brandfælde af gyldne løfter om hurtig succes, hvilket aldrig sker for nogen. Hvis nogen lover at du kan tjene en månedsløn ved 20 minutters arbejde et måned, så lyver de sindssygt. Hvis de rent faktisk taler sandt – så send lige deres adresse.

Det koster penge at tjene penge, og ligesom du bliver nødt til at ignorerer alt det sædvanlige ævl om hurtig succes, så skal du også vælge at bruge penge på at lave din blog.

Det lille hus på prærien kostede også penge i træ at bygge, og din blog kræver forskellige ting der koster penge. Her er udseende vigtigt, da ligegyldigt hvad du skriver på din blog, så bedømmer folk først og fremmest på udseende, og derfor skal layoutet have et professionelt skær.

Sidste det ting du skal bruge for at skabe indtjening (udover de 500 forskellige tekniske finurligheder som SEO, webhotel, wordpress, themes, plugins m.m) er at du går i gang. Gå i gang med at skrive artikler på daglig basis og få dem online, for kun ved at skabe noget, lærer du hvad der virker og ikke virker – Hårdt arbejde vil altid betale sig i længden, og især med hensyn til denne måde at tjene penge online.