Søger du julegaveideer til ham der nørder online? Hvis du leder efter en god og måske anderledes gaveide til manden der tilbringer alt sin tid med online arbejde, så har vi selvfølgelig fundet lidt inspiration til dig.

Vi har fundet et par gode eller måske sjove ideer der kunne være velegnet som gave til den 18 årige, helt ligesom ideerne kunne være den rigtige julegave til manden på 55 år. Ideerne virker til alle som gør sig online med webhosting, webshop eller måske online marketing.

Domæne & hosting

En praktisk og måske super fed gave at modtage for ham, kunne være et domæne og webhotel. Det kræver selvfølgelig at du ved hvad et domæne er, og kender noget mere indgående til hvilket og hvordan, hvis han skal bruge det rent forretningsmæssigt.

WordPress themes til bloggeren

Hvis du skal give en gave til en blogger eller affiliate marketer, så kan et wordpress theme måske være gaveideen der glæder ham mest. Igen er det en gaveide der kræver kendskab, hvor et gavekort kunne være det smarte træk. Det kræver nemlig at du ved hvilket theme af de utallige tusinde og atter tusinder der findes, hvor et gavekort logisk nok giver ham mulighed for at finde det han skal bruge.

Tøj

Noget smart modetøj er noget, som alle unge som ældre mænd kan bruge. Til den unge mand, kunne du overveje ideerne her ved 2trendy, som har specialiseret sig i moderne og stilfuldt modetøj til unge mænd. En flot skjorte i et trendy brand, kunne være den perfekte gave. Et trendy bælte kunne være en anden god ide, for stort set alle mænd har brug for et bælte. Bukser, t-shirts, jakker, bluser m.m. er gode alternativer, alt afhængig af hvad han mangler. Giv modetøj indenfor stilen som han bruger nu, så du ikke skyder helt ved siden af.

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver som du blandt andet finder ved Duglemmerdetaldrig og lignede oplevelsesportaler, er et sikkert gavehit til stort set alle mennesker. Oplevelsesgaver dækker nemlig over alt. Et teaterstykke, koncert, weekenophold, klatre oplevelse, mountainbiketur, restaurant besøg, gourmet kurser og stort set alt andet som du kan tænke på, kan være en oplevelse og som sådan, oplagt til julegave. Her gælder det så bare om, at finde noget indenfor hans interesser og temperament. Det hjælper ikke at give bungyjump oplevelse til ham der lider af højdeskræk. Helt ligesom et madkursus til manden der hader at lave mad, nok aldrig bliver et hit.

Trådløse høretelefoner

Bose trådløse høretelefoner kunne være den praktiske ting foran computeren. Hvis du ikke kender Bose, så er denne eksklusive høretelefon eksponent for god lyd og støjreduktion. Bluetooth er smart og nemt, og et par høretelefoner med genopladelige batterier er bare federe end den noget irriterende ledning på stard høretelefoner.

Gadgets

De fleste mænd som bruger en stor del af deres tid foran computeren, har også en indgående lidenskab for gadgets. Her er Coolstuff og lignede shops stedet, hvor du både finder de sjove, fede og super smarte gadgets(gadgets affiliate niche) som mange mænd elsker.