Har du en drøm om at starte din egen virksomhed, men har ikke den helt store startkapital? Så læs med her, hvor du får forslag til virksomheder, som kan startes på budget.

Køb og salg af domæner og telefonnumre

Har du sans for markedet, kan du nemt tjene gode penge på videresalg af domæner og telefonnumre. Det er ganske enkelt, når først du er kommet i gang, og det behøver ikke at koste dig særlig meget at starte denne business op. Det går simpelthen blot ud på at finde domæner og telefonnumre, som du ser potentiale i, og så vente på at en virksomhed vil købe det. Det vil sige, at du skal finde domæner, som sandsynligvis vil blive eftertragtede senere hen, og som du dermed kan sælge videre til en højere pris. Det handler altså om at forudsige hvilke domæner, der bliver efterspørgsel på, og hvilke der dermed er en god investering. Med telefonnumre er det lidt nemmere – her skal du satse på numre, som er nemme at huske, og som derfor er attraktive for virksomheder.

Tjen penge på at blogge

Der er endeløse muligheder på internettet, og nu til dags kan du faktisk tjene gode penge på at blogge. Det kan du, fordi du kan få reklameindtægter, og jo mere populær din blog er, des flere penge tjener du altså. Når du skal starte en blog, skal du naturligvis gøre dig nogle overvejelser i forhold til indholdet. Det nemmeste er helt sikkert at blogge om noget, som du har en personlig interesse i, eller som du i hvert fald ved en masse om. På den måde skriver bloggen nærmest sig selv, og så kan du hurtigt få lagt noget materiale op. Desuden spiller brugervenligheden og dit layout en enorm rolle. Er din blog pæn og indbydende, er der helt sikkert flere, der vil besøge den, og derfor er det altså værd at bruge noget tid på designet. Hvis du skal blogge, skal du sørge for godt, mobilt bredbånd, så du ikke bliver hindret af praktiske foranstaltninger, men ellers er der ikke de store udgifter til opstarten.

Opdater andres sociale medier

Er du en haj til sociale medier, men har ikke noget ønske om selv at prøve dig som blogger eller influencer? Så kan du faktisk også tjene penge på at styre andre folks eller virksomheders sociale medier. For eksempel er der mange mindre virksomheder derude, som kunne have godt af lidt mere eksponering på platforme som Instagram og Facebook, men som simpelthen enten ikke har tiden eller kundskaberne til at kunne gøre det ordentligt. Derfor kan du med fordel tilbyde din hjælp til at opdatere de forskellige kanaler, så de selv kan slippe for det. Langt de fleste virksomheder kan drage nytte af de sociale medier, så der er helt sikkert et marked for det. Opsøg selv mindre virksomheder, som du tror, der er potentiale i og tilbyd dem at hjælpe med deres image udadtil. Har du flair for det, kan du helt sikkert komme langt på denne måde.

5/5 (1 Review)