Overvejer du at tjene penge på blog og affiliate marketing, så skal du selvfølgelig først finde et tema til bloggen.

Mode er den nemme affiliate niche at starte ud med hvis du er nybegynder, og selvfølgelig også for alle andre.

Tøj er noget, som både babyen som pensionisten skal bruge, og skal bruge meget af. Det betyder i takt med at handlen flytter sig online, at flere og flere af os sidder i ro og mag foran fjernsynet og gør vores tøj køb.

Hvorfor mode er den nemme affiliate niche

Der er en kæmpe marked og dette vil nok ikke ændre sig i mange år, så der er mulighed for at tjene ekstra penge i mode nichen ligegyldigt om du intet ved om seo, affiliate og marketing eller om du ved alt.

Tøj er ikke bare tøj, for der findes sko, støvler, jakker, t-shirts, hullede jeans, lange kjoler, festkjoler, baby huer, handsker, sneakers, smykkers, solbriller, accessories og en masse andre kategorier. Alle disse kategorier indeholder et hav af forskellige modebrands, størrelser, aldersgrupper og forskellige stilarter.

Du kan forholdsvis nemt få besøgende ved at starte ud i en underniche hvor der måske ikke er så meget konkurrence. Jeans er der nok forholdsvis konkurrence på, med de fleste er dog webshops og så de få store affiliate sider der er bygget op som webshops. Men en underniche under jeans som f.eks. hullede jeans, skinny jeans eller andet, har som regel ikke den helt store konkurrence.

Hvilken niche skal du vælge?

Hvis du er en mand, så er det logisk nok at vælge ud fra hvad du selv har brug for. Her kunne du starte en herre blog som gør sig i tøj til unge mænd. Vælg et par mærker og byg sider op omkring disse.

Jack & Jones tøj til unge mænd som vist ved 2trendy.dk, kunne være et godt sted at starte. Lav et par indlæg med Jack & Jones bukser, Jack & Jones jakker m.m. indenfor årstiden. For tøjet til vinter er forskelligt fra sommer, helt ligesom det tøj vi bruger til forår måske er anderledes end tøjet til efteråret.

Mulighederne i modetøj niche?

Mode nichen er nem at tjene ekstra penge i, men det kræver dog også en del arbejde. Du skal nemlig skabe forholdsvis meget indhold, som kan være ret trættende. Fordelen er dog, at når du først har skabt indlæg med f.eks. Jack & Jones bukser til vinter, så tager det ikke lang tid at opdaterer dette indlæg til næste sæson.

Når den efterfølgende vinter sæson nærmer sig, skal du nemlig bare opdaterer med et par eksempler på eventuelle nye kollektioner, og så har du skabt nyt indhold på din blog, og Google vil med stor sandsynlighed præmierer dette med en bedre ranking.

En anden stor fordel ved at vælge f.eks. modetøj til unge mænd er, at du aldrig løber tør for opdaterings muligheder. Der er uendelige kollektioner og brands stort set, og selvom du nok ikke kan konkurrerer med Zalando og andre, så vil du med garanti kunne tage en meget lille bid af kagen, hvilket kan give forholdsvis mange ekstra kroner hver måned.

Kom i gang med de nødvendige sider på en blog du skal lave først, find affiliate programmer som de nævnte shops med flere, og ellers smid indhold på siden, og så vil du i løbet af 3 måneder begynde at se lidt indtjening som kun vil vokse.