Outsourcing er vejen frem for at skabe vækst. Hvis du vil tjene penge på nettet online, f.eks. via affiliate eller andet med hensyn til hjemmeside, så er outsourcing løsning til få forretningen op på en andet plan.

Personligt tog det mig lang tid at få sæt tingene i system med affiliate sider. At jeg ikke fik det rette system hurtigt, kostede rigtig meget tid og ikke mindst jagten på at finde den rette hjælp til de fornuftige priser, for det er nemt at finde villige folk der vil hjælpe for forholdsvis små penge, men det er samtidig også ret svært at finde de rigtige mennesker til nogen af de mange trivielle opgaver.

Outsource opgaver hvor?

Der findes rigtig mange forskellige steder, hvor man kan få lavet de opgaver der er trivielle, og som ofte kommer til af hænge en ud af halsen.

Disse mange opgaver som man kan outsource, kan laves i Danmark på f.eks. Amino.dk. Fordelen ved at få lavet ting i Danmark, er egentlig ikke lige for, udover at mange ting som tekster, artikler og lignede, jo logisk nok ikke kan laves af udlændinge. Derudover, så kan man sagtens få lavet alt det andet i udlandet, hvor fordelen jo helt klart er prisen. Priserne i udlandet i forhold til vores ret dyre land, er logisk nok mindre nu leveomkostninger som regel følger timelønnen, og en opgave der koster 1000 kr. i Danmark kan købes for 1-200 kr. i det store udland.

Hvor finder man gode folk i udlandet?

Det er ikke så nemt at google sig frem, for man får mange mærkelige og ret dyre sider frem. For de billige og faktisk også gode steder, ligger som regel i lige for, men de er dog ret nemme at finde, for du får en lille liste af steder her.

  • Fiverr – Her kan du købe stort set alt web relateret.
  • Upwork – Markedsplads hvor du kan hyre freelancerer til alt, og faktisk også danskere.
  • Market source wave – En lille platform ala Fiverr, hvor du kan finde få gode seo ting
  • Freelancer.com – Ligesom upwork

Som du kan se, så er der nok af steder, og de nævnte er nogen af dem, som jeg personligt bruger.

Hvad og hvorfor?

Der findes mange ting man kan outsource. Dine tekster hvis de er på dansk, skal selvfølgelig skrives af en dansker, helt ligesom din søgeoptimering og sociale opgaver også kræver det danske sprog. Alle andre opgaver kan dog outsources til udlandet, hvor man f.eks. kan finde gode billige programmører.

Du kan med fordel outsource disse ting til udlandske folk, og spare en masse penge, hvilket er ret belejligt hvis indtægten ikke er for stor:

  • Design opgaver
  • Programmering
  • Opdatering af hjemmeside
  • Manuelle og kedelige opgaver

Din søgeoptimering, sociale og reklamer vil jeg fraråde at få lavet i udlandet, hvis du vel og mærke har sider på dansk, for disse ting er kun relevante i Danmark ud fra sproget, og her skal du nok overveje at lære hvordan, hvilket du skal under alle omstændigheder i en eller anden grad, eller vælge at bide i det sure æble, og kæmpe dansk assistance til den forholdsvis høje timeløn som de fleste holder sig.

Outsourcing er vejen frem for at skabe vækst, så husk at tage det med fra start, og spar dig selv for mange frustrationer og spildte timer.