Outsourcing er vejen frem for at skabe vækst. Hvis du vil tjene penge på nettet online, f.eks. via affiliate marketing eller andet med hensyn til hjemmesider/blogs, så er outsourcing løsningen til få forretningen op på en andet plan.

Personligt tog det mig lang tid at få sat tingene i system med affiliate sider. At jeg ikke fik det rette system hurtigt, kostede rigtig meget tid og ikke mindst jagten på at finde den rette hjælp til de fornuftige priser. Det er nemt at finde villige folk, der vil hjælpe for forholdsvis små penge. Men det er samtidig også ret svært at finde de rigtige mennesker til nogen af de mange trivielle opgaver.

Outsource opgaver hvor?

Der findes rigtig mange forskellige steder, hvor du kan få lavet de opgaver der er trivielle, og som ofte kommer til af hænge en ud af halsen.

Disse mange opgaver som du kan outsource, kan laves i Danmark på f.eks. Amino.dk. Fordelen ved at få lavet ting i Danmark er kommunikationen og sproget er ens. Der er mange ting som tekster, artikler og lignede, som logisk nok ikke kan laves af udlændinge. Du kan sagtens få lavet alt det andet i udlandet, hvor fordelen jo helt klart er prisen. Priserne i udlandet i forhold til vores ret dyre land, er logisk nok mindre nu leveomkostninger som regel følger timelønnen. Og en opgave der koster 1000 kr. i Danmark kan købes for 1-200 kr. i det store udland, hvor nogle seo ydelser er endda billigere.

Hvor finder man gode folk i udlandet?

Det er ikke så nemt at google sig frem, for du får mange mærkelige og ret dyre sider frem. For de billige og faktisk også gode steder, ligger som regel ikke lige for, men de er dog ret nemme at finde, for du får en lille liste af steder her.

  • Fiverr – Her kan du købe stort set alt web relateret. Undlad dog de fleste ydelser omkring linkbuilding.
  • Upwork – Markedsplads hvor du kan hyre freelancerer til alt, og faktisk også danskere.
  • Konker(før Market source wave) – En lille platform ala Fiverr, hvor du dog får meget bedre ydelser indenfor SEO
  • Freelancer.com – Ligesom upwork
  • Blackhatworld – Forum med markedsplads indenfor alt. Ligesom de andre sider, finder du dårlige ydelser men du finder dog også her, rigtig mange gode tjenester der kan være velegnet til engelske sider

De fire nævnte markedspladser bruger jeg(Morten Olesen) engang imellem. Her bruger jeg Upwork til at hyre skribenter og VA ydelser. Mens de andre som regel bliver brugt til grafik, video, teknisk assistance og SEO.

Hvad og hvorfor?

Der findes mange ting som du kan outsource indenfor online marketing og affiliate. Dine tekster hvis de er på dansk, skal selvfølgelig skrives af en dansker. Helt ligesom din søgeoptimering og sociale opgaver ofte også kræver det danske sprog. Alle andre opgaver kan dog outsources til udlandet, hvor du f.eks. kan finde gode billige programmører.

Du kan med fordel outsource disse ting til udlændinge, og spare en masse penge, hvilket er ret belejligt hvis indtægten ikke er for stor:

  • Design opgaver
  • Programmering
  • Opdatering af hjemmeside
  • Manuelle og kedelige opgaver

Din søgeoptimering, sociale sider og reklamer vil jeg fraråde at få lavet i udlandet, hvis du vel og mærke har sider på dansk. Disse ting/opgaver er kun relevante i Danmark ud fra sproget, og her skal du nok overveje at lære hvordan, hvilket du under alle omstændigheder skal alligevel i en eller anden grad

Outsourcing er vejen frem for at skabe vækst, så husk at tage det med fra start, og spar dig selv for mange frustrationer og spildte timer.

4.5/5 (2 Reviews)