Webdomain lukket – Webdomain er opkøbt af One.com og lagt ind under One.com

Webdomain giver gratis domæne sammen med billigt webhotel. Hvis du kører med mange hjemmesider, måske bare starter på en ny hjemmeside eller har behov for link sider, så kan du rent faktisk spare penge ved at få et gratis domæne ved samtidig køb af webhotel hos Webdomain her.

Nu tænker du nok, at så koster webhotellet tilsvarende meget, så man i bund og grund sikkert intet sparer i forhold til f.eks. Unoeuro der rent teknisk er den billigste og bedste webhotel løsning. Det er dog ikke sandt, for Webdomain koster kun 9 kr. pr. måned, og en oprettelse af domæne + hotel koster kun 209,- kr. for det første år, hvilket ikke fås meget billigere, hvis du samtidig også ønsker en udmærket hosting.

Webdomain giver gratis domæne sammen med et billigt webhotel, hvilket er et ganske fint domæne køb du kan gøre.

 

Det gratis domæne følger et Webdomain webhotel

Det gode tilbud om et gratis domæne indbefatter at man også køber et webhotel, hvilket er logisk nok både ud fra det rent tekniske, da et domæne jo skal parkeres et eller andet sted, men også fra Webdomains synspunkt, da dette er den gode måde for dem til at få dig som kunde vedrørende hosting.

Det super gode ved denne løsning er, at et webhotel hos Webdomain kun koster 9,- kr. pr. mnd. og det er faktisk også et ganske stabilt og godt webhotel der indbefatter ydelser som:

  • God support hvor du både kan kontakte via e-mail og telefonen
  • Ubegrænset trafik og en GB plads
  • 1-click installering af de almindelige cms systemer
  • 10 email konto pr. domæne
  • Backup

Webdomain er et ganske fint sted at hoste sin hjemmeside hvad enten det er en primær eller måske en link side, og man kan faktisk tjekke Trustpilot her og se, at de får 4 ud af 5 stjerner hvilket er ganske godt.

Den årlige afgift til DK Hostmaster skal du dog betale, da dette er person afhængig og er normalt ved alle, prisen er dog kun 45,- kr hvilket Hostmaster fremsender opkrævning på når tid er.

Så hvis du mangler et god sted at hoste, så overvej om ikke Webdomain med deres tilbud om gratis domæne ikke opfylder dine krav til et webhotel, for så er der lidt penge at spare ved at bruge Webdomain som hosting, og du får et godt webhotel der opfylder dine behov.