Morten Olesen

ejer af lansky.dk

Min forretning/ydelser

k

Tekster

Der findes forskellige typer af tekster. Til affiliate sider der skal ranke i Google, kræver teksten specifikke elementer for at virke.

Søgeoptimering

Med mindre du er kendt eller måske semi kendis, er søgeoptimering ofte din kilde til trafik, og denne er lig med indtjening med affiliate.

g

Opsætning

Den basale viden om opsætning i WordPress er nødvendig. Det gør sig gældende både i forhold til installering, theme og generel opsætning.

Salg af blogs

I min tid med online marketing indenfor affiliate, har jeg efterhånden solgt en del blogs. Det er ikke en specifik del af strategien, men tilbud kan være gode, og regningerne skal som altid, betales.

Køb af blogs

Ligesom jeg har solgt en del blogs, har jeg også købt en del mindre sider for at bygge dem op til indtjening. Her er det primært engelske sider med Amazon eller Clickbank, som jeg har købt til indtjening/videresalg men også til at teste seo.

Linkbuilding

Hvordan man end vender og drejer det, så kommer du ikke uden om linkbuilding. Her kan du købe, sælge og bytte dig til links, som kan komme alle til gode i processen.

Hvem er bag lansky.dk?

Jeg hedder Morten Olesen og Lansky.dk er mit enkeltmandsfirma under cvr. 35500553.

Min alder er nået op på 48 år. Til dagligt arbejder jeg med affiliate marketing fuldtid som selvstændig. Udover arbejdet, har jeg min kone, lille 6 årig datter og bonus børn. Vi er lokaliseret i Ry, der er en lille by som geografisk ligger mellem Skanderborg og Silkeborg. Ry der nok er er ufatteligt fredeligt(unge siger kedeligt) og meget lille, men også super smuk med søer, skov, bakker og ligger endda i ulveland.

Hvorfor og hvordan med at starte?

Jeg er familiefar fra Ry, Midtjylland og min tid gik med lønmodtager job, familie, hus, have, biler og alt det andet der kræver ens opmærksomhed hver dag(i dag er jeg selvstændig med affiliate, og jo – jeg sover længe hver eneste dag).

Da denne blog blev skabt, arbejdede jeg fuldtid med lønmodtager job som it-supporter. Livet, familie og hus koster penge, for vores land er ikke just blevet et billigere land at leve i, og derfor besluttede jeg mig for, at der skulle en ekstra indtægt til for at skabe luft og frihed.

Luft og frihed kan du skabe ved at tjene penge online. Og her rettede jeg sigtekornet mod løsninger til at skabe den ekstra indkomst.

Der findes rigtig mange måder som du kan tjene penge på; Og tro mig når jeg siger – Der findes RIGTIG mange måder!

De rigtig mange muligheder for at tjene penge online, afføder så også rigtig mange gyldne løfter og håb. Disse er ofte varm luft, som jeg personligt har indtaget en del af. Jeg har brugt rigtig mange penge på den hurtig vej til guldet, dog uden at finde noget guld udover stort set at smide pengene væk, men det har da givet erfaring(man skal jo have ja-hatten på).

Hvad der dog virker(for mig), er, at lave blogs der hjælper folk med løsninger til deres problemer. Det giver dig mulighed for at tjene din kommission via din affiliate marketing blog, sælge dine egne produkter eller måske sælge ydelser.

De rigtige store penge er i at sælge dine egne ting i form af produkter eller kunnen.

Jeg har lavet søgeoptimering for f.eks. webshops, hvilket dog kræver kundekontakt, der kan være godt men også ret ofte ret irriterende i min optik. Folk der har for mange penge og starter en webshop uden nogen plan, forventer at alting falder ned fra himlen uden at skulle gøre arbejdet, og lave f.eks. søgeoptimering for sådanne folk er for tidskrævende for mig.

Derimod har jeg fundet løsningen ved affiliate marketing, der ikke rigtig kræver nogen kundekontakt af nogen som helst art. Du skal “bare” dirigerer trafikken videre fra den potentielle kunde til siden der sælger et produkt, og det passer rigtig godt til mit liv og den begrænset tid jeg har til rådighed.

For at gøre det rigtigt, oprettede jeg et cvr-nummer og firmanavnet blev Lansky.dk. Det var mit første domæne og webhotel jeg købte for mange år siden, og som jeg har ejet lige siden uden aldrig at bruge det til noget; Sandheden er, at jeg ikke anede hvad helv… jeg skulle bruge som firmanavn.

 

Blogs under Lansky.dk

Under firmanavnet har jeg en del domæner og blogs registeret, hvor det skal siges, at mine første forsøg på affiliate sider, der var engelske, ikke var specielt vellykket.

Af aktive blogs som jeg kan nævne højt, for har selvfølgelig flere hvor de fleste ikke giver penge(under opbygning eller på tegnebrættet), kan du se under affiliate sider.

 

Indtjening bevis (billeder fra 2015)

Som bevis på at jeg faktisk har tjent penge, for man skal jo bevise tingene, så kan jeg vise min klik indtægt oversigt fra Partner-ads affiliate netværket for maj måned 2015 her:

Affiliate indtjening Partner-ads for maj 2015

Det er måske ikke imponerende, men dog et godt basis at bygge videre på. Jeg får også indtjening fra andre steder, nu der findes rigtig mange affiliate steder som du kan skrive sig op til.

På Guidance4men.com(ejer ikke mere) som egentlig var en testside, og som sådan er den ikke optimeret specielt til indtjening ej heller indhold, her bruger jeg kun Clickbank, der er digitale produkter, og for maj måned ser det sådan ud:

indtjening for maj måned på Clickbank

Med tanke på at siden slet ikke er optimeret, så er 300$ faktisk helt okay(300 er fra et helt måned), da mange bække små jo løber op. Siden skal dog helt sikkert optimeres, men to-do listen er rigtig lang, så det kommer engang. Maj måned ser ganske godt ud, nu man tager i betragtning af at det er en ekstra indtægt udover det faste arbejde.

Året 2016 betød en 200% forøgelse i indtjening, og 2017 + 2018 har jeg været selvstændig udelukkende med affiliate. 2019 solgte jeg en stor side, som betød at omsætningen sneg sig på en 7 cifret omsætning.

 

Det kan lade sig gøre, men kræver dog et par ting

man kommer til at tilbringe rigtig meget tid foran computeren for at tjene på blogsDet jeg vil vise er, at det godt kan lade sig gøre at tjene penge. Og vil vove at påstå, at med den rigtige plan og hårdt arbejde uden at kigge på alle de mange faldgruber i denne branche, så kan du i løbet af 6 måneder kopierer ekstra indtægten.

Det værste er dog, at det kræver rigtig mange timer foran computeren med at skrive og lære, for der er rigtig mange ting at lære.

F.eks. kræver det i mit tilfælde, at sidde en lørdag morgen direkte fra sengen sammen med datteren(billede fra 2015). Man kan jo udnytte det og lære barnet lidt tricks om nettet, Google, blogs og alt andet, så hun kan være den billige skrive arbejdskraft, og forhåbentlig bedre til at stave end jeg er, men som 2 årig er hun dog lovlig undskyldt, så det kommer måske med tiden.

Hårdt arbejde, en investering, analytisk tilgang og forenkle tingene ved at følge en plan, det er nøglen til hvordan du kan tjene penge, eller det er planen der virker for mig, så hvorfor skulle det ikke også virke for dig.

Det hårde arbejde og motivation er, hvad du selv skal komme op med, så skal jeg hjælpe dig med værktøjet der holder dig på rette kurs, nemlig en gennemprøvet plan der virker for mig, som du finder her på siden.

kom i kontakt med mig her