Morten Olesen

ejer af lansky.dk

Min forretning/ydelser

k

Tekster

Der findes forskellige typer af tekst. Til affiliate sider der skal rankes på Google, kræver teksten specifikke elementer for at virke.

Søgeoptimering

Med mindre du er kendt eller måske en semi kendis, så er Søgeoptimering din kilde til trafik som er lig med indtjening på affiliate.

g

Opsætning

Det basale viden om opsætning i WordPress er nødvendigt. Det gør sig gældende både i forhold til installering, theme og general setup.

Salg af blogs

I min tid med online marketing indenfor affiliate, har jeg efterhånden solgt en del blogs. Det er ikke decideret en del af strategien, men dog noget der kan give stor indtjening på sigt.

Køb af blogs

Ligesom jeg har solgt en del blogs, har jeg også købt en del mindre for at bygge dem op til indtjening. Her er det primære engelske sider, som jeg har købt dels til indtjening men primært til testsider.

Linkbuilding

Hvordan man end vender og drejer det, så kommer du ikke udenom linkbuilding. Her kan du købe, sælge og bytte dig til links, som kan komme alle i den proces, til gode.

Hvem er bag lansky.dk?

Jeg hedder Morten Olesen og Lansky.dk er mit enkeltmandsfirma under cvr. 35500553.

Min alder er nået op de 46 år og til dagligt arbejder jeg affiliate marketing fuldtid som selvstændig. Udover arbejdet, har jeg min kone, lille 4 årig datter og bonus børn. Vi er lokaliseret i Ry, som er en lille by imellem Skanderborg og Silkeborg. Hvor der nok er er ufatteligt fredeligt(unge siger kedeligt), men samtidig også super smukt med søer og skov.

kom i kontakt med mig her