lansky.dk online marketing logo
om morten olesen lansky.dk

Om Mig / Lansky.dk

Mine kundskaber

Webdesigner - Brugervenlighed - Søgeoptimering - Konverteringsoptimering - Digital markedsføring - Linkbuilding - WordPress hjemmesidedesign - Shopify - Elementor

Mine egenskaber

jeg er kreativ, analytisk og har gåpåmod til at kaste mig over de fleste problemstillinger for at komme i hus med opgaven Til de ting jeg ikke har tilrådighed, gør jeg brug af erfarne samarbejdspartnere der kan fuldende min værktøjskasse

Prisvenlig

Prisen for mine ydelser er holdt nede, da jeg ikke har en firma husleje, ansatte og WordPress m.m. er mere eller mindre gratis. Derfor kan jeg holde en billig timeløn og du får billig marketing eller webudvikling.

Hvem jeg er?

Jeg hedder Morten Olesen og Lansky.dk er mit enkeltmandsfirma under cvr. 35500553.

Min alder er nået op på 52 år. Til dagligt arbejder jeg som selvstændig med webshop, affiliate marketing og har arbejdet med forskellige jobs som lønmodtager for at lave andet også.

Udover arbejde, har jeg min søde kone, 10 årig datter og bonus børn. Vi er lokaliseret i Ry, der er en lille by som geografisk ligger mellem Skanderborg og Silkeborg. Ry er ufatteligt fredeligt(unge siger kedeligt) og meget lille, men også super smuk med søer, skov, bakker og er endda placeret i ulveland. Udover arbejde får jeg tiden til at gå med at være fodboldtræner for u11 pigefodboldhold i den lokale klub, som jeg har trænet de sidste 5-6 år; Før det, trænede jeg et drengehold i 5 år. Dyrker motion og nyder Søhøjlandets muligheder på søen og i skoven, samt følger min store kærlighed; Silkeborg If som jeg nok har haft et forkvablet had / kærlighedsforhold til siden midtfirserne.

Morten Olesen ejer af web100.dk

Hvorfor og hvordan jeg startede med affiliate, hjemmesider og webshop?

Jeg er familiefar fra Ry, Midtjylland og min tid gik med lønmodtager job, familie, hus, have, bil og alt det andet der kræver ens opmærksomhed hver dag.

Da denne hjemmeside blev skabt i 2013, arbejdede jeg fuldtid med lønmodtager job som it-supporter. Livet, familie og hus koster penge, for vores land er ikke just blevet et billig land at leve i. Derfor besluttede jeg mig for, at der skulle en ekstra indtægt til for at skabe luft og frihed.

Luft og frihed kan du skabe ved at tjene penge online. Og her rettede jeg sigtekornet mod løsninger til at skabe den ekstra indkomst.

Der findes rigtig mange måder som du kan tjene penge på; Og som du nok ved – Der findes RIGTIG mange måder!

De mange muligheder for at tjene penge online, afføder så også rigtig mange gyldne løfter og håb. Disse er ofte varm luft, som jeg personligt har indtaget en del af. Jeg har brugt rigtig mange penge på den hurtig vej til guldet, dog uden at finde noget guld udover stort set at smide pengene væk, men det har da givet en del erfaring(man skal jo have ja-hatten på).

Hvad der har virket for mig, var at starte med at lave blogs der hjælper folk med løsninger til deres problemer. Det giver mulighed for at tjene kommission via din affiliate marketing blog, sælge dine egne produkter eller måske sælge ydelser.

Gennem tiden har jeg lavet seo for både affiliate sider og webshops, men har lært søgeoptimering gennem egne sider og shops. Derfor har jeg lært på egen pengepung hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Affiliate marketing med blogs kræver at du “bare” dirigerer trafikken videre fra den potentielle kunde til siden der sælger et produkt. Dette koncept passede rigtig godt til mit liv og den begrænset tid jeg havde til rådighed dengang. Sidenhen har jeg kastet mig over webshops med egen varelager, hvor den ene shop har over 700 produkter.

For at gøre det rigtigt, oprettede jeg et cvr-nummer og firmanavnet blev Lansky.dk. Det var mit første domæne og webhotel som jeg købte tilbage sidst i 90’erne, hvor internettet stadig var ”en modedille for nørder”. Jeg har ejet domænet lige siden uden aldrig at bruge det til noget; Og da jeg ikke anede hvad jeg skulle kalde mit firma, blev det lansky.dk.

man kommer til at tilbringe rigtig meget tid foran computeren for at tjene på blogsMed den rigtige plan og hårdt arbejde, for det med passiv indtægt når man starter op, eksisterer ikke. For mit vedkommende krævede det rigtig mange timer foran computer med at lære, skrive og opsætte. En lørdag morgen direkte fra sengen sammen med min lille datter(billedet fra 2015) burde være vidnesbyrd om, at jeg har brugt timerne.

Hårdt arbejde, en investering, analytisk tilgang og forenkle tingene ved at følge en plan, det er planen der virker for mig, så hvorfor skulle det ikke også virke for dig.

I 2021 kastede jeg mig over webshop og konverterede en affiliate siden til en shop på Shopify. Jeg valgte at tage det lange lys på frem for at lave en one-product shop, og i dag har den pågældende shop over 700 produkter. Pt. er jeg ved at udarbejde indhold til to andre webshops, der kommer i luften her i 2024.