Morten Olesen

ejer af lansky.dk

Min forretning/ydelser

k

Tekster

Der findes forskellige typer af tekst. Til affiliate sider der skal rankes på Google, kræver teksten specifikke elementer for at virke.

Søgeoptimering

Med mindre du er kendt eller måske en semi kendis, så er Søgeoptimering din kilde til trafik som er lig med indtjening på affiliate.

g

Opsætning

Det basale viden om opsætning i WordPress er nødvendigt. Det gør sig gældende både i forhold til installering, theme og general setup.

Salg af blogs

I min tid med online marketing indenfor affiliate, har jeg efterhånden solgt en del blogs. Det er ikke decideret en del af strategien, men tilbud kan være for gode, og regningerne skal som altid, betales.

Køb af blogs

Ligesom jeg har solgt en del blogs, har jeg også købt en del mindre sider for at bygge dem op til indtjening. Her er det primært engelske sider med Amazon eller Clickbank, som jeg har købt dels til indtjening/videresalg men også til at teste seo.

Linkbuilding

Hvordan man end vender og drejer det, så kommer du ikke udenom linkbuilding. Her kan du købe, sælge og bytte dig til links, som kan komme alle i den proces, til gode.

Hvem er bag lansky.dk?

Jeg hedder Morten Olesen og Lansky.dk er mit enkeltmandsfirma under cvr. 35500553.

Min alder er nået op de 46 år, og til dagligt arbejder jeg med affiliate marketing fuldtid som selvstændig. Udover arbejdet, har jeg min kone, lille 4 årig datter og bonus børn. Vi er lokaliseret i Ry, der er en lille by der geografisk ligger imellem Skanderborg og Silkeborg. Ry der nok er er ufatteligt fredeligt(unge siger kedeligt) og meget lille, men også super smukt med søer, skov, bakker og ligger endda i ulveland.

kom i kontakt med mig her

5/5 (1 Review)