Billig webhosting

Sammenlign priser i 2022

FIND GODT BILLIGT WEBHOTEL TIL ALMINDELIG BRUG

Her finder du bedste bud på et billigt webhotel til normalt brug, der er god nok til over 80% af danske hjemmesider

De billige webhoteller er rigeligt til de fleste af de danske hjemmesider. De udvalgte hosting steder kan du se forskellighederne på i sammenligningstabellen nedenfor. Du kan se webhotel priser og de nødvendige data. Nederst på siden, der finder du oversigten og samtlige muligheder for et billig domæne og webhotel. Dette giver dig de nødvendige fakta, så du kan bestemme dig for et godt og billigt webhotel til din nye hjemmeside eller blog.

Hvorfor Simply er det gode billige hosting for de fleste?

99.9% oppetid

Unoeuro er meget stabile, og det hotel jeg erfaringsmæssigt finder mest stabilt

Ubegrænset domæner

Det er nødvendigt for de fleste med flere domæner, og her sparer du penge.

Fuld daglig backup

Hvis du ødelægger databasen, er det rart at kunne rulle tilbage.

k

God support

Hvem kan sige sig fra at gøre noget dumt, og her er support essentielt.

HTTPS beskyttelse

Hvis du vil ranke så er HTTPS nødvendigt, og det kan du sætte op.

1-Click installation

Unoeuro er nemt at navigerer i og 1-click installation til wp, magento m.m.

g

Ubegrænset traffik

I forhold til mange andre, så får du her ubegrænset trafik.

Perfekt pris for ydelse

Du får de fleste muligheder også på sigt, da opgradering er billigt.

Hvad og hvordan vælger du det rigtige hosting?

At finde rundt i det store udbud af forskellige hosting selskaber kan være svært. Udvalget af webhoteller er ret stort, og forskellighederne i form af hosting, domæne, oprettelse, hjemmesider, PHP, e-mail, support og alt det andet som enten hører sig til, eller måske er sparet væk; Det kan være en jungle at finde rundt i.

Det første du skal gøre dig klart, er hvad dit behov for hosting, rent faktisk er.

Har du bare brug for et billigt webhotel til en blog med 50 til 200 daglige besøgende, eller skal du have et mere professionelt setup? Måske din hjemmeside eller webshop kræver både stabilitet, fordel ved dedikeret server og sikkerheden af det faktum, at en pro. server bare er hurtigere?

Det kan være svært at vurderer, hvilket hjemmeside hosting der er rigtigt, når man kigger på oversigter. Hvis du har en webshop, stor affiliate eller forretningsside der kræver stabilitet, hurtighed og mange kunder, så skal du selvfølgelig have et professionelt setup, men det er dog de færreste, der har behov for det. Derfor skal du selvfølgelig kende til de forskellige fordele og ulemper ved billig webhosting, så du kan vurderer dit aktuelle behov, og ikke kun tage udgangspunkt i de forskellige hosting priser.

Domæner

Hvis du vil tjene penge online, er mange domæner måske nødvendigt

Der er forskellige ting at overveje med hensyn til domæne og køb af webhotel. Når du skal købe et webhotel, så køber du som regel også et domæne, og her har mange hosting selskaber faktisk gode tilbud, så den samlet pris bliver mindre end det, du lige ser med det blotte øje.

Den anden ting med hensyn til domæner og webhotel er, at f.eks. til blogs, så har du brug for flere domæner, og disse må gerne være på samme webhotel for at spare pengene. Her kræver det jo, at webhotellet tillader det indenfor den gode pris. Antal domæne tilknytnings muligheder på et webhotel er endnu en parameter, som du skal tage højde for, hvis du nu har brug for flere domæner, og køb af domæne ud fra devicen om billige domæner, er absolut ikke en dårlig ide i regnskabet.

Med hensyn til køb af domænenavne, så er Simply endnu en gang mit webhotel anbefaling nummer et. Personligt har jeg købt rigtig mange domæner, hvor jeg primært har gået efter udløbet og ledige domæner med værdi, og her er Simply lynhurtig i domæneregistrering – faktisk de hurtigste mærkelig nok. Det kan lyde tosset, men der er faktisk et begrænset udvalg af gode udløbne og ledige .dk domænenavne med værdi, og hvis du bestiller igennem en af de andre udbydere som Surftown, One.com eller anden, er min oplevelse at du risikerer ikke at få domænet, hvis en anden køber nogenlunde på sammen tid. Det er selvfølgelig ikke et problem for stort set de fleste, men dog et godt tips hvis du sidder i sådan en situation.

Fordele ved billigt webhotel?

I Danmark hvor vi virkelig har fået sat fart på det digitale samfund, har betydet, at der også er kommet mange flere webhoteller til. Den danske del af internettet er også vokset gevaldigt med blogs, forums, hjemmesider, webshops og alt andet der hører internettet til, og det giver heldigvis også flere muligheder for at få det gode billige webhotel.

Fordelene ved de billige webhoteller er, at konkurrencen er så stor, at priserne er styrtdykket, og man får rigtig billige priser. Udover den aktuelle pris for hosting, så kører nogle udbydere også med gratis domæne ved køb af et hotel ved dem, og ofte har både domæne og webhotel klar for under 200 kr. for et år. De fleste hostingselskaber kører så ikke med flere domæner, da du skal skal tilkøbe denne funktion eller opgraderer til et større webhotel, og herigennem tjener de så pengene på dig.

De mange features der følger med de billige webhoteller i dag, kan være overvældende, for mange selskaber stiller faktisk de samme ting til rådighed ved det billige hotel som ved det professionelle, stort set. Du kan finde både backup, ubegrænset e-mail adresser, one-click installation, spamfilter, viderestilling og meget mere, som du får stort set gratis.

Derudover, så kører rigtig mange hostingselskaber efterhånden med ubegrænset trafik, hvilket jo må siges, at være lækkert hvis ens hjemmeside får et gevaldigt boost i trafik. Enten fordi man bare er en haj til søgeoptimering, er dygtig eller måske fordi man er født heldig(Selv ubegrænset har sin begrænsning dog).

Mulighed for support?

Det kan virke som ligegyldigt, men når man står og mangler hjælp, så er support muligheden absolut at foretrække. At stå en onsdag aften og ens 5 eller 10 hjemmesider er gået ned, så er det rart, at man kan sende en mail og få hurtig og kyndig assistance, uden at man samtidig får serveret en regning på 2500,- kr. for noget som man troede var gratis. Så derfor se godt efter hvad support mulighederne er, og også priserne, så du ikke løber ind i en overraskelse, hvis f.eks. du har brug for at reetablerer hjemmesiden fra udbyderens backup funktion. Support ligesom backup er noget, som du skal lægge vægt på, når du bestemmer dig for dit valg af bedste webhotel, for en eller anden dag får man brug for funktionen.

Overvej dit behov for serverplads før køb

Som fortalt, så kører alle de mange billige webhoteller med begrænsning på serverplads, og som sådan, så skal du overveje hvor meget du har brug for. Du skal have plads nok til det din hjemmeside eller måske endda flere hjemmesider. Det kræver at du forstår de termer der bliver brugt, når det drejer sig om serverplads. Man gør tingene op i bytes og den samlet plads er i GB (gigabytes), hvor 1 GB er 1000 MB (megabytes). For at gøre det forståeligt eller sammenligne, så fylder en almindelig film eller cd på 700 MB. Så hvis du planlægger at lave en hjemmeside med direkte upload af film, så løber du hurtig tør. En almindelig blog, også selvom den måske fylder lidt, kan sagtens hostes på ved stort set alle udbyders startpakker. Hvis du planlægger flere hjemmesider, så skal du overveje om ikke pengene er givet godt ud ved at købe et nummer større i webhotel pakke.

Mulighed for flere domæner?

Det er altid godt at have mulighed for at tilknytte flere domæner til sit webhotel, for så kan du udvide din portefølje af blogs, hjemmesider eller ydelser alt afhængig af hvad dit formål med webhotel og hjemmesider er. Mit primære valg af webhotel, Simply, tilbyder ubegrænset domæner, hvor man dog skal tilkøbe mail alias til de respektive tilkoblet domæner på dns adressen.

Antal mailadresser tilknyttet til webhotellet?

Hvis du er ene mand, så er dette slet ikke relevant, men hvis du planlægger en firmaside hvor flere mailadresser er nødvendige, så skal du selvfølgelig kigge efter muligheden for dette, så dit behov bliver opfyldt.

Azehosting

Billigste starter hotel og mulighed for at sammensætte eget webhotel, hvor prisen så bliver det højere. Et godt stabil webhotel, hvor du dog skal huske at vælge dansk server ud fra seo grunde. Interface og navigation er dårligere end Unoeuro eller One.com.

Pris 19,00 kr./m — 10 GB plads — 1-klik installation — E-mail support — FTP adgang

Ubegrænset trafik — billigste hotel — Tysk eller dansk server — Fuld Daglig Backup — Billig opgradering

cHosting

Stabilt webhotel med gode servere efter Meebox lavede opgradering. Prisen er fornuftig, og du får ofte billige domæner, hvis du har webhotel ved Meebox.

Pris 22,00 kr./m — 5 GB plads — 50 GB trafik — E-mail & Chat support – Daglig backup

1-klik installation — Godt kontrolpanel — Stabilt webhotel – 1 domæne tilknytning — FTP adgang

Webdomain (lukket - opkøbt af One.com)

Billigt webhotel og gratis domæne ved webhotel køb. Deres system er ikke så intuitiv som Unoeuro at bruge, og det virker lidt mere “skrabet” end de anbefalet hosting steder.

Pris 9,00 kr./m — 3 GB plads — 50 GB trafik — Dansk tlf-support — ubegrænset domænealiaser

quickCMS, WP, Joomla m.m. — Gratis DK domæne — Gratis SSL-certifikat — 10 postkasser —  Fri trafik

Surftown

Kvalitet, stabilitet og ganske god pris på webhoteller i forhold til hvad man får. Prisen er højere end flere andre hosting selskaber, men kvaliteten ved Surftown er dog upåklagelig.

Pris 25,00 kr./m — 20 GB plads — 30 GB trafik — E-mail & chat support — 1-click installation

God webhotel kvalitet — 100 GB KEEPIT backup — Ubegrænset e-mail konti — Daglig backup —  1024 MB PHP memory

One.com

One.com starter hotel til ca. 11 kr. er slet ikke dårligt. For du får nemlig et super nemt brugerinterface, hvilket er rart hvis man ikke er teknisk mindet, og gider bruge tid på dette.

Pris 19,00 kr./m — 25 GB plads — Ubegrænset trafik — E-mail & chat support — 1-click installation

One.com cloud drive — 1Website builder — Fri SSL — Daglig backup —  PHP & MariaDB

Cliche

Stabilt webhotel i den dyre ende og dårlig backup løsning. Kan ikke anbefaler for der bliver kun taget backup af databasen og ikke hele siden. Derudover, så er der for lidt plads i forhold til de andre hosting muligheder.

Pris 19,00 kr./m — 1 GB plads — Ubegrænset trafik — 20 e-mail konti — E-mail support

Kun DB backup — 1-klik installation — PHP & MySql — Telefon support —  WordPress installation

WPhosting

Produkter af god kvalitet til en billig pris, hvor hastighed og god menneskelig support gør sig gældende.

Pris 15,00 kr./m — 5 GB plads — 15 GB trafik — 0 addon domæner — 1-click toolbox

Gratis SSL — Supercacher server cach — Dansk kontrolpanel — E-mail support —  Ubegrænset e-mail konti

tips og andet fra bloggen

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain lukket - Webdomain er opkøbt af One.com og lagt ind under One.com Webdomain giver gratis domæne sammen med billigt webhotel. Hvis du kører med mange hjemmesider, måske bare starter på en ny hjemmeside eller har behov for link sider, så kan du rent faktisk...

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Når du kommer på den gode ide til en blog eller hjemmeside, så har du logisk nok også brug for at købe et domæne, for det er hvad der brander og viderestiller folk til din hjemmeside eller blog. Et godt sigende domæne kan både forklare hvad din side drejer sig om,...

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Hvis du har planer om at starte ud med affiliate, og du samtidig elsker at dyrke motion i form af cykling, kan du skabe dig en lille ektra indtægt. Hvordan man end vender og drejer det, så hænger webhotel sammen med både forretning og fritid. Ligegyldigt hvad du gør i...