Gratis webhotel

Muligheder for hosting, hjemmeside & domæne?

Gratis webhotel? Hvor & hvordan du får gratis hosting/hjemmeside

Hvis du overvejer at spare penge på hosting, og derfor kigger efter et gratis webhotel, så kan du her på lansky.dk finde forskellige muligheder. Du kan vælge den gængse webhosting, hvor du køber dit eget domæne, eller web 2.0 stederne med gratis hjemmeside med et autogeneret subdomæne, som du dog også kan bruge egen domæne til. Jeg anbefaler, at du altid bruger egen domæne, hvad end det er et gratis eller købt webhotel.

Der er rigtig stor forskel på et billigt webhotel men samtidig også stor forskel på et stabilt webhotel som Unoeuro, og så udbuddet af de gratis steder. Jeg anbefaler ikke de gratis webhoteller til andet end linkbuilding, visning af konfirmations-ønskesedlen eller andet, fordi der er ret store ulemper ved de gratis steder.

Der er ingen udbyder, der tilbyder dig noget gratis uden at få noget igen. De danske gratis steder hvor du kan få stillet webhotel og domæne eller tilkøb af domæne til, disse steder bruger en super skrabet gratis løsning til at lokke dig ind, og så få dig til at opgraderer til deres andre pakker og tilkøb, der allesammen er væsentligt dyrere end de bedste webhoteller, som vi har beskrevet her på siden.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for muligheden med gratis steder, og jeg har her fundet forskellige udbydere både indenfor almindelig hosting og de forskellige web 2.0/hjemmeside muligheder. Du finder selvfølgelig også viden der er nødvendig for at afgøre, om ikke prisen der er lige så billig som en times parkering for bilen, ikke godt givet ud på et billigt webhotel.

Find gratis hjemmeside

 • BlogspotGoogles web 2.0 side til person side
 • WordPress – Ingen mulighed for reklame indtjening
 • Tumblr – En web 2.0 side der er grafik baseret
 • Wix – Flere og flere bruger det til personlig og firma sider
 • 123hjemmeside.dk – Lige så god som andre lignede sider
 • Bloggersdelight.dk – Hvis du har en spirende fashionista i dig

Find gratis webhotel

Ulemper ved de gratis steder

 • Som regel bliver der ikke taget backup ved de gratis hosting muligheder.
 • Support findes der ikke på den hosting der er stillet til gratis rådighed.
 • De fleste steder er der indlagt irriterende reklamer som hosting udbydere tjener på.
 • Ingen mulighed for egen reklamering eller andet form for indtægt på hjemmesiden.
 • Begrænset muligheder for design og andet ved de fleste steder.
 • Et lokkemiddel til at købe et større og dyrere webhotel da der er et minimum af funktioner.

Fordele ved de gratis steder

 • Prisen selvfølgelig.
 • Ingen løbende udgifter.
 • Du kan gå i gang ret hurtigt uden at kende til f.eks. WordPress, themes og andet teknik

Tag altid backup af din hjemmeside

Det gælder faktisk både for det købte og det gratis hosting sted; Husk altid at lave regelmæssigt backup for det giver en meget bedre søvn. Det gør sig især gældende for de gratis steder, hvor backup ofte ikke eksisterer, er elendigt eller hosting stedet lukker måske lige pludselig.

Køb et domæne til den gratis side

Domænet indeholder den reelle værdi af en hjemmeside. Hvis du ejer domænet, så kan du altid flytte domænet, og dermed din side, over på et andet sted, for ikke at tale om seo værdien som også er tilknyttet domænet.

Domænet er dit brand, og hvis du laver en blog der skal tjene penge online, så er et mere pro brand nødvendigt. Du kan for omkring 45-100 kr. købe et domæne, men ved de fleste gratis hosting steder er prisen det højere, hvilket er endnu en ulempe ved et gratis webhotel Danmark.

Hvorfor vælge gratis hosting til hjemmeside?

Ordet gratis er selvfølgelig det oplagte, men der er en anden god grund. Du slipper for at skulle lære alt for meget om f.eks. WordPress, MySQL, ftp, html eller Joomla, da de fleste steder der tilbyder gratis hjemmeside, har et ret simpelt og nem system til opsætning.

Hvorfor du ikke skal vælge gratis hosting?

Personligt vil jeg aldrig bruge et gratis sted til at hoste min hjemmeside, for du bruger alligevel rigtig lang tid på at skabe en hjemmeside. Med gratis hosting på Blogger, Wix eller gratis webhotel og domæne, så ejer du ikke rigtig noget eller har fuld rådighed og rettighed til at gøre, som du lyster f.eks. tjene penge på affiliate marketing via reklamer m.m.

Den simple grund er nok årsagen til, at de fleste flytter videre til betalt hosting, eller måske bliver kendte nok til at cirkulerer blandt top modeblogs i forskellige netværk som Bloggersdelight, det sidste gælder dog de færreste mennesker.

Den bedste løsning for de fleste

Du kan for meget få penge, og alt afhængig af om du vælger Surftown, Azehosting, Meebox eller måske Unoeuro, starte en WordPress blog op med eget domæne for ca. 200 kr. hvor det efterfølgende år koster omkring 100 kr. for fornyelse af webhotel og 45 kr. for at domænet bliver fornyet – Eller vælge webhosting med gratis dk domæne eller måske gratis oprettelse.

Derfor gør dig selv den tjeneste, at undersøge om de gratis webhoteller faktisk er det værd, hvis nu du satser på at starte en hjemmeside op, der skal lave indtjening og håndterer store datamængder, samtidig med, at hastighed, oppetid og generel kvalitet skal virke.

Udnyt det og kom i gang?

Hvis du bare skal lave en hjemmeside til personlig billede med lidt tekst, bryllups ønskeliste, bryllups invitation eller lignede, så er de gratis sider helt perfekt, men til alt andet, så er et ”rigtigt” webhotel, svaret for dig. Du kan endda få 3 mdr. Gratis med koden ”3GRATIS” hos Simply her, som jo faktisk giver dig mulighed for at starte din WordPress blog op lige nu.

tips og andet fra bloggen

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain lukket - Webdomain er opkøbt af One.com og lagt ind under One.com Webdomain giver gratis domæne sammen med billigt webhotel. Hvis du kører med mange hjemmesider, måske bare starter på en ny hjemmeside eller har behov for link sider, så kan du rent faktisk...

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Når du kommer på den gode ide til en blog eller hjemmeside, så har du logisk nok også brug for at købe et domæne, for det er hvad der brander og viderestiller folk til din hjemmeside eller blog. Et godt sigende domæne kan både forklare hvad din side drejer sig om,...

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Hvis du har planer om at starte ud med affiliate, og du samtidig elsker at dyrke motion i form af cykling, kan du skabe dig en lille ektra indtægt. Hvordan man end vender og drejer det, så hænger webhotel sammen med både forretning og fritid. Ligegyldigt hvad du gør i...