lansky.dk online marketing logo
find gratis webhotel til hjemmeside og blog

Sitemap

Her finder du oversigt/sitemap over de forskellige vigtig indlæg som giver dig informationen om Lansky.dk og kan hjælpe indenfor virtual assistent, webdesign, søgeoptimering, online marketing, shopify, webhotel, affiliate og tjene penge online. Inspirationen er inddelt efter de respektive kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde svar på dine spørgsmål.

Om Lansky – Om denne side og hvem jeg er.

Bedste webhotel – Det bedste webhotel udvælges ud fra mange ting som pris, trafik, størrelse, ydelse, server, domæner, e-mail, support og andre kriterier. Disse ting har jeg analyseret og fundet at det bedste billige webhotel til almindelig brug finder man hos Simply. Mens det bedste til professionel brug er Hosting4Real. Find her hvordan du finder det bedste til dit behov og selvfølgelig hvorfor vi har valgt disse webhoteller.

Billigt webhotel – Se priserne på de billigste webhoteller her, hvor du finder priserne på de bedste, billigste webhoteller til det almindelige WordPress brug.

Gratis webhotel – Jeg anbefaler ikke gratis webhotel til en blog eller hjemmeside der skal være lidt seriøs eller være forretning.

Professionel Webhotel – Her kan du finde fem gode webhoteller som jeg anbefaler til hjemmesider med større trafik eller krav til ydelse på server, hastighed og generel mulighed for at skalerer hjemmesider.

VPS Hosting – Her finder du fem bud på gode hosting muligheder til din/dine danske sider der kræver lidt mere ydelse end shared hosting webhoteller.

Webhotel priser – Find priserne på de forskellige danske webhoteller under denne sektion, hvor jeg løbende holder siden opdateret med nye priser og tilbud.

Webhoteller – Se oversigten over de danske webhoteller som både har stabile serverer og anstændige priser til folk der skal bruges hosting til almindelig brug og også f.eks. private firmaer, affiliate og andet forretningsbrug.

Webhotel FAQ – Få det korte svar og overblik over de gængse spørgsmål omkring hosting i forhold til hvad, hvorfor og hvordan

Domæne – Find priser og tips til hvordan du finder det helt rigtige domænenavn. Hvad enten du går efter det sigende eller brand navn, så kan du få svar på dine eventuelle spørgsmål om valg af domæne.

Tjen penge online – Få en ide til hvordan du kan tjene penge online ud fra de bedste forskellige muligheder der findes. Afilliate indtjening kan være givtigt, hvis du forstår hvordan man hjælper folk, og det er netop måden til at tjene penge online som du kan finde alt om her på siden.

Tjen penge på blog – Specifikt overblik om hvordan man tjener penge på blogging, så du forstår principperne, funktionerne og indtjeningsmulighederne indenfor både affiliate, egen produkter, egen service eller måske Adsense mulighederne.

Lav en blog – Forstå overblikket over hvordan man laver en blog både i princip og punkt for punkt. Du får her hjælp til at lave en blog i WordPress med start i at købe domæne, webhotel og hvordan man installer WordPress og sætter det op til at udgive første blog post.

Nødvendige værktøjer – De nødvendige værktøjer som man har brug for til at skabe en indtjening på blogs. Både de gratis gode grafik værktøjer, til de betalte programmer som man bruger til indtjening.

Affiliate marketing – Den nødvendige overordnet viden om hvad affiliate marketing og netværk er.

Affiliate sider – Overblik over mine affliate sider til salg, samt generel viden om køb og salg af affiliate sider.