Webhosting

Bedste webhotel til billig & pro

Bedste webhotel til billig og professionel brug

Simply(Unoeuro) - Bedste billige webhotel

  • Nemt at bruge – Kom hurtigt i gang
  • Super god service, support og backup mulighed
  • Billig at starte og billig årlig fornyelse
  • Starter ved kun 18 kr. om mnd.

Hosting4real som bedste pro webhotel

  • Ekstrem hurtig server og mulighed for opgradering
  • Daglig backup så sikkerheden er intakt
  • Dedikeret ip
  • Starter ved kun 85 kr. pr. mnd.

SIMPLY ANBEFALES SOM BEDST TIL NORMAL BRUG

Hvis du ønsker det bedste webhotel, der både er billigt og stabilt til ganske almindelig normal brug, så er Simply(tidligere Unoeuro) dit bedste valg. Super god service, stabile oppetider, billig domæne tilknytning og en årlig fornyelse på kun 100 kr. er årsagerne til, at jeg anbefaler Simply. Webdomain(lukket) og Azehosting kommer lige efter som de gode og billige leverandører af webhosting til dig der kun har brug for ganske almindelig stabil hjemmeside, og samtidig ønsker det nemme kontrolpanel til at sætte tingene op.

Hvorfor Simply(Unoeuro) er det bedste billige webhotel?

k

God service

Service og support er kompetent, hurtig og god

Domæne tilknytning

Billigt og nemt at tilknytte domæner til dit webhotel

g

Billig at forny

Koster kun 100 kr. årligt at forny sit webhotel

Sikkerhed & backup

Sikkerhed, kvalitet og mulighed for backup er i top

Stabilitet & oppetid

Tid er penge, så stabil oppetid er nødvendigt for webhosting

Brugervenlig

Hvis du ikke er tekniker, så er Unoeuro perfekt til dig

anbefaling af Hosting4Real som det bedste til professionel brug

Til større sites eller måske webshops giver Hosting4real gode fordele. Når du lægger både pris, trafik, hastighed, sikkerhed, stabilitet og server sammen, er Hosting4real et godt valg til de flestes pro brug.

Hvorfor Hosting4real er det bedste pro webhotel?

k

God billig pris

85 kr. for Medium webhotellet hos Hosting4rel er billigt

Lynhurtige svartider

Performance og sikkerhed er i top så hjemmesiden kører

g

Oppetidsgaranti

Oppetid på 99,95% er godt for at ens forretning kører

God sikkerhed

Daglig backup og mulighed for gratis restore af backup

Infrastruktur

God kvalitet og opsætning til den optimale ydelse for prisen

God plads & trafik

100Gb plads og trafik ved starter pakken, som er rigeligt til de fleste

God pris, sikkerhed og stabil hosting

Hvis du har mange blogs/hjemmesider, hvorfor så ikke bruge et professionel webhotel. Hvis du har flere webhoteller rundt omkring, vil du nok spare penge. Stabiliteten og sikkerheden vil nok også blive tifoldig bedre.

Hvad skal du være på udkig efter ved valg af webhotel?

Der findes mange hjemmeside hosting muligheder, som du skal tage højde for, udover, at tænke hvad et webhosting koster. Hvis du har en blog eller hjemmeside med mange besøgende og trafik, så er trafik muligheder en god ting at tage højde for i udvalget af forskellige webhoteller. Disse forskellige muligheder der er opridset nedenfor, er alle nogen som du skal tage med i dine overvejelser ud fra dit given behov til webhosting.

Trafik

Overvej om meget trafik bliver et problem for dig

Hvis du planlægger at have en hjemmeside eller flere på samme hosting sted, så skal du overveje mulighederne med ubegrænset trafik(Som ikke altid er ubegrænset, men læs vores artikel om emnet).

30 eller 50 GB er selvfølgelig meget trafik, og rigeligt for stort set alle. Hvem ved, måske du rent faktisk kan overskride denne grænse hvis du giver så meget værdi at folk vælter forbi “forretningen”.

Det er selvfølgelig nok de færreste med en eller flere normale hjemmesider/blogs, der kan skabe denne slags trafik. Det er dog en ting som du skal tage højde for. Trafik begrænsning er en ting der kan tælle ned ved valg af webhosting.

CMS system & 1-click

Nem styring og opsætning er en god ting at få

De fleste hosting steder har heldigvis efterhånden mulighed for at installer WordPress, der jo er en af de mest anvendte CMS system til blogs. Derudover, så tilbuder stort set alle hosting udbydere one click installation, så man slipper for at manuelt installer WordPress på hotellet, men der findes dog stadig hosting steder, der ikke har denne mulighed, så absolut en parameter der skal tages højde for.

Hvis du derimod ikke vil bruge WordPress, så skal du se efter, om der er mulighed for dit valg af system, for det er jo ret afgørende for brugen af webhotellet. Heldigvis har de fleste også 1-click mulighed til de andre CMS systemer som Joomla, Drupal, Magento, Prestashop eller muligheder med Typo3, Opencart, concrete5 med mere. Der findes dog få danske udbydere der ikke har disse muligheder, eller har et cpanel/kontrolpanel der ikke er specielt intuitivt, og jeg må indrømme, at jeg ikke gider roder med for meget teknisk, så Simply, Surftown eller One er mine foretrukne hvad angår enkel og nem tilgang – Måske du har det på samme måde.

Plads

Gør op med dig selv om plads begrænsning bliver et problem

Plads begrænsning er såmænd logisk nok, og alt afhængig af hvor mange sider og hvilket slags sider du har brug for, så burde 5 eller 10 Gb være nok. Det er mere end rigeligt hvis du bare efterspørger et simpelt mailhotel, der dybest set kan klares med et domæne og et billig webhosting ved de fleste firmaer.

Hvis du kun skal lave en til tre små affiliate blogs eller lignede, så er starter pakken fra f.eks. Unoeuro mere end rigelig. Du kan altid opgrader til næste pakke på 10 eller 20 Gb, der ikke koster alverden, hvis det skulle gå hen og være nødvendigt(Et godt råd ud fra bitter erfaring, er altid at tage backup inden du ændrer på webhotellet).

Når det så er sagt, så er plads absolut en ting, der tæller med i vurderingen af et godt eller dårligt webhotel. Det duer ikke at du løber tør for plads, så hellere købe den større webhotels pakke fra start af, eller vælge den udbyder der giver meget plads fra start, som f.eks. Surftown der starter med 12 Gb, men så har andre begrænsninger såsom antal domæner og trafik.

Domæner

Hvis du vil tjene penge online, er mange domæner måske nødvendigt

Der er forskellige ting at overveje med hensyn til domæne og køb af webhotel. Når du skal købe et webhotel, så køber du som regel også et domæne, og her har mange hosting selskaber faktisk gode tilbud, så den samlet pris bliver mindre end det, du lige ser med det blotte øje.

Den anden ting med hensyn til domæner og webhotel er, at f.eks. til blogs, så har du brug for flere domæner, og disse må gerne være på samme webhotel for at spare pengene. Her kræver det jo, at webhotellet tillader det indenfor den gode pris. Antal domæne tilknytnings muligheder på et webhotel er endnu en parameter, som du skal tage højde for, hvis du nu har brug for flere domæner, og køb af domæne ud fra devicen om billige domæner, er absolut ikke en dårlig ide i regnskabet.

Med hensyn til køb af domænenavne, så er Simply(Unoeuro) endnu en gang mit webhotel anbefaling nummer et. Personligt har jeg købt rigtig mange domæner, hvor jeg primært har gået efter udløbet og ledige domæner med værdi, og her erSimply lynhurtig i domæneregistrering – faktisk de hurtigste mærkelig nok. Det kan lyde tosset, men der er faktisk et begrænset udvalg af gode udløbne og ledige .dk domænenavne med værdi, og hvis du bestiller igennem en af de andre udbydere som Surftown, Azehosting, One eller anden, er min oplevelse at du risikerer ikke at få domænet, hvis en anden køber nogenlunde på sammen tid. Det er selvfølgelig ikke et problem for stort set de fleste, men dog et godt tips hvis du sidder i sådan en situation.

Hvordan finder du det bedste webhotel?

“Hvad webhotel hvad skal jeg vælge?” er nok spørgsmålet der popper op i hovedet på dig? Det kan både være svært, og ganske simpelt at besvare, for det kræver “bare”, at du lærer hvordan et webhotel fungerer.

Når du står overfor at skulle finde det gode og nok også bedste sted at hoste sin hjemmeside eller måske flere sider, så står du jo overfor dilemmaet om, hvad et godt billigt webhotel rent faktisk er.

Skal du kun vælge efter prisen, eller skal du se på et mere professionel setup og hvor finder man et godt billig webhotel i Danmark?

Det er, hvad du finder her på siden, og som du har set, så anbefaler jeg Unoeuro til folk der har et ganske almindelig normalt brug, og ikke en professionel webshop eller lignede kørende, der kræver lidt flere ressourcer af en webserver. Hvis du er på udkig efter den gode webhosting til en webshop løsning, som skal byde på exchange, ssl certifikat, virtual server hosting, hosted exchange og mange andre muligheder, så hold dig væk fra de helt billige løsninger som f.eks. Unoeuro til 9,30 kr. om måneden, for det vil irriterer dig på sigt.

Vi prøver her at gøre tingene nemme for dig, så du både får pris sammenligningen på de forskellige webhoteller, de billige steder, priser ud fra hvad de respektive produkter indeholder og ikke mindst, så kan du også finde information til det gratis webhotel, hvor du kan hoste din side eller sider uden at betale udover til et domæne – Alt sammen til det normale brug som affiliate marketer eller almindelig blogger.

Priserne på webhoteller

Når du forstår hvad du skal kigge efter, så er der selvfølgelig også prisen, som jo ret også er afgørende for vores valg af hosting.

Her på siden kan du finde webhotel priser over alle de bedste steder at få hostet til ganske almindelig brug, og alt afhængig af dit behov selvfølgelig, så er disse mere end gode nok til over 80 % af alle danske hjemmesider i Danmark.

Priserne på webhotellerne som du som sagt kan finde her på siden, varierer ikke det helt vilde. Der er dog penge at spare, hvis du har flere webhoteller som f.eks. ved Simply.com, og en hel del flere penge at spare, hvis du skal bruge et professionelt webhotel.

Forskellen mellem billig og professionel webhosting

Forskellen på det professionelle og det billige webhotel bunder primært i pladsen som din side eller shop har til rådighed på hosting selskabets server.

Et professionelt hosting sted har bedre performance på deres server, og i forhold til de billige webhoteller hos Azehosting, One, Simply, Cliche og lignede til den billigere pris, så giver den dyre server den bedre performance fordi der er mindre brugere om at dele serveren.

Hvis du har brug for stor stabilitet, sikkerhed, plads og hurtigere server til f.eks. en webshop eller til erhverv, så kan du nok ikke nøjes med et webhotel til 9 kr. om måneden, for det vil betyde at du taber omsætning i tabte kunder.

Hvorfor Simply som bedste hosting til WordPress blogs?

Udover du selvfølgelig skal finde domæne og dansk hosting ud fra niche og dine behov, så er cms systemet som du måske vil bruge, også ret vigtigt, især hvis du ikke er skarp indenfor teknik. Den simple løsning til de fleste af os der ikke er nørder til programmering, er at bruge WordPress som system til sin hjemmeside.

WordPress er CMS systemet der er mest brugt world wide, og grunden til dette er, at WordPress er simpelt og nemt at komme i gang med. Endnu mere vigtigt når du kommer mere ind i det, så er det et system, du kan optimerer og personliggøre alt hvad du lyster.

Det er grunden til at, det er det vigtigt at vælge et webhotel der understøtter WordPress installation via 1-click, for manuel installering af WordPress er lidt bøvlet, og hvis du vil slippe for dette, er 1-click installation af WordPress nemt, hurtigt og noget alle kan finde ud af. Simply, Surftown, Azehosting, web10, One med flere, understøtter heldigvis denne mulighed. Personligt foretrækker jeg Simply både for det intuitive kontrolpanel, support, pris og selvfølgelig også den nemme løsning med 1-click, men det er selvfølgelig noget, som du skal afgøre med dig selv.

Find bedste webhotel ud fra anbefalinger?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket hosting udbyder du skal vælge, så kunne du overveje at danne dig et hurtigt overblik over de gængse webhoteller i Danmark, ved at bruge Trustpilot der også kan være en faktor for dit valg af webhotel.

Se de forskellige webhoteller ved Trustpilot her, hvor du kan danne dig en overblik over de forskellige karakter. At bruge Trustpilot er meget god indikator, men du skal bare huske at tjekke antal anmeldelser i forhold til stjerner. At ”fuske” med Trustpilot er ikke så svært, for der findes rigtig mange falske anmeldelser, helt ligesom firmaerne hvis de betaler det månedlige gebyr til Trustpilot, kan de ”manipulerer” med tallene. Når det så er sagt, så er Trustpilot stadig en god indikator som du kan tage med som en faktor sammen med de andre ting jeg har nævnt.

Det bedste webhotel til de forskellige systemer?

Bedste webhotel til WordPress?

Stort set alle de gode billige webhoteller har wordpress installation mulighed, helt ligesom stort set alle har 1-click installation. Det bedste webhosting til WordPress blogs, anbefaler jeg Simply der er brugervenlig, hurtig og mest stabil.

Bedste webhotel til Joomla?

Joomla er på lige fod med WordPress, heldigvis så udbredt via 1 click installer, at du finder denne mulighed alle steder, hvilket er praktisk for de knapt så teknisk kyndige. Køb et hotel der passer til dine behov helt ligesom med WordPress.

Bedste webhotel til Magento?

Mangento er en populær platform som ePay står bag. Platformen er vidt brugt verden over, og perfekt til e-handel hvis dette er din forretning. Surftown & cHosting har gode stabile hoteller til shops, så måske det er her, at du skal kigge efter et hotel.

Bedste webhotel til webshop?

Hvis du skal køre en webshop, så er et pro webhotel ved cHosting, Azehosting eller Surftown et godt valg. En anden god mulighed, nu de fleste ikke programmere deres egen webshop, er færdige webshop løsninger som f.eks. ved Dandomain.

Bedste webhotel til Prestashop?

Hvis du vil drive en seriøs webshop der får besøgende, så skal du have stabilitet. Her finder du mange muligheder som C-Hosting, Dandomain og andre mere professionelle løsninger med gode oppetider og tilslutningsmuligheder.

Bedste webhotel til erhverv?

Hvis du skal starte en forretningsside der ikke får flere tusinde besøgende om dagen, så er det almindelige billige Simply.com mere end rigeligt. Hvis du har større behov, så de flere penge på et pro webhotel givet godt ud på den lange bane.

Webhotel F.A.Q.

Har du et spørgsmål om hosting?

Webhotel hvad er det?

Hvad er et webhotel? Din hjemmeside eller lavet blog bliver tilgængelig på internettet via en internet hosting service tilladelse. Og det er grunden til, at du skal have en fysisk adresse og tilhørende fysisk sted til lagring.

Hvis vi sammenligner et webhotel og domæne med et hus/bolig, så er domænet din adresse, og huset er webhotellet der indeholder hjemmesiden. Her vil adressen pege på huset, så brugerne eller kunderne kan besøge din hjemmeside.

Du lejer dig til plads på webhotellet, hvor du kan uploade filer via FTP eller ved at bygge hjemmesiden op f.eks. på WordPress. Hvis du er rigtig nørdet, så køber du dig til det ved at have serveren stående fysisk hjemme, hvilket ikke rigtig kan betale sig med priserne på hosting.

Hvad er webhotel skabelon?

Webhotel skabelon er ment som let opsættelige skabeloner direkte fra webhotellets c-panel. One.com har skabeloner liggende, der kan være relevant hvis du ikke vil sætte dig ind i f.eks. WordPress. Ellers er det mest udbredt i udlandet ved udbydere som Hostgator.

Hvad er webhotel SSL?

SSL står for Secure Sockets Layer. Det er en standard sikkerhedsteknologi der giver krypteret forbindelse mellem browser og webserver, så data imellem dig og f.eks. en webshop, er private.

Hvis du vil noget med din hjemmeside i forhold til søgeoptimering, så er SSL en nødvendighed, for Google har taget HTTPS sikkerhed med ind i deres algoritme.

Som webshop ejer, så skal du på lige fod med millioner af andre der har økonomiske transaktioner, have denne sikkerhed tilkoblet. Du har nemlig med personlige oplysninger som navn, mail, kreditkortoplysninger og fødselsdag at gøre, og her skal du ved oprettelse af en ny webshop tilkøbe muligheden.

Du kan spare et SSL Certifikat ved at vælge webhotel der giver et gratis certifikat/Lets Encrypt mulighed ved køb af et webhotel.

Hvordan fungerer et webhotel?

Hosting fungerer på den måde, at du har et domæne, og for at dette domæne skal kunne vise noget for brugeren, så skal domænet hente/pege på noget indhold.

Hjemmesiden er bare indhold, og dette indhold skal opbevares et sted. Her kommer webhotellet ind i billedet, og hotellet er netop et sted at opbevare ting. Du lejer webhotellet, indtil du rejser videre, og så peger du bare domænet på det andet hotel du skal “overnatte” på.

Hvad koster et webhotel?

Jeg anbefaler Simply som er godt nok til de fleste. Her starter priserne ved omkring 18 kr. Azehosting er et godt billig alternativ med stort set samme muligheder og ydelser. Og hvis du vil have et pro hotel, kan du finde godt hosting hos Hosting4real.

Hvad betyder ubegrænset trafik?

En af de ting som du skal kigge på, når du skal vælge et webhotel, er hvor meget månedlig trafik webhotellet tilbyder. Hvis dette tal er meget lavt, og du forventer at lave en side med flere tusinde besøgende om dagen på en tung side, så kan du løbe tør for lagerplads og får en ekstra regning for trafik, eller i værste fald, hosting udbyderen lukker dit hotel ned.

Ubegrænset trafik betyder at webhotellet tillader dig alle de besøgende det skal være, hvilket dog er løgn ved stort set samtlige. For meget trafik sløver serveren ned, og alle billige webhoteller kører med delte servere, så de vil prøve at lukke ned eller sætte hastigheden ned for eventuelle brugere, der sløver serveren.

Hvad betyder webhotel?

Den mest brugte betydning af ordet, er din muglighed for at leje dig plads på en World Wide Web server.

Hvad er webhotel SQL server?

Hvis du vil have din egen Microsoft SQL database, så kan det tilkøbes ved flere hosting selskaber, alt afhængig af hvilket pakke af webhotel du køber.

Hvad er FTP?

FTP står for ”File Transfer Protocol” som giver dig mulighed for at overføre filer mellem server og din klient. Det er en standard protocol, og derfor er FTP en mulighed, du finder ved alle hosting selskaber.

Du bruger en FTP klient, som du installer på din computer, hvor FileZilla nok er den mest brugte eller populære client. Rent tekniks så bruges der separat data og kontrol og du logger ind på klienten med værtsnavn/IP, brugernavn, password og måske port nummer.

Du kan også bruge SFTP(SSH File Transfer Protocol) der også kaldes SSL/TLS hvor porten til serveren er anderledes.

Hvordan flytter man webhotel?

Hvis du vil flytte webhotel, så skal du tage backup af alt. Bestil det nye webhotel og få oprettet e-mail adresser, flyt din hjemmeside til det nye webhotel. Til sidst går du på DK-Hostmaster og flytter host til det nye webhotel.

Så simpelt er det i bund og grund at skifte webhotel, men det er selvfølgelig lidt mere nørdet. Backup af din side og database skal være komplet, og her kan du med fordel se FAQ eller support ved udbyderen inden flytning.

Hvad er et domæne?

Hvad er et domæne? Et domæne er i princippet det samme som din bolig adresse. En unik adresse hvor kun hustandens beboere hører til, og hvor ikke andre kan slå sig ned, så længe du eller i bor på denne adresse.

Køb et godt domæne ud fra brand og SEO mæssige hensyn. Værdien bliver skabt på adressen, og selvom et firma kan skifte adresse, så er det dog lidt anderledes online, hvor marketing og udgifter til marketing, ofte bliver brugt på at booste domænet, og denne værdi fra links og omtale er boltet fast på det domæne – Redirect er en længere diskussion som du kan se i vores indlæg om samme emne.

Hvad er shared hosting?

Delte servere er som ordet siger, når du, jeg og mange andre lejer os ind på den samme server. Det giver udbyderen mulighed for at skabe profit, samtidig med, at udbyderen kan holde en god billig pris.

Problemet for os som brugere er, at selvom hosting selskaber lover ubegrænset plads, domæner, trafik og andet, så er der kun den aktuelle plads på serveren. Derfor satser de meget på, at en stor del ikke bruger ret meget trafik og plads, for alle kan jo ikke have ubegrænset. Samme princip som fitnesscentre kører med, især lige efter nytår hvor folk melder sig ind i hobetal, men aldrig er der – Hvordan ville det se ud i fitnesscentret, hvis alle deres kunder kom og trænede 3-4 gange om ugen.

Når det så er sagt, så har jeg mange hjemmesider hosted ved Simply, Surftown og Azehosting, og især Simply kører fortrinlig.

tips og andet fra bloggen

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain gav gratis domæne sammen med billigt webhotel

Webdomain lukket - Webdomain er opkøbt af One.com og lagt ind under One.com Webdomain giver gratis domæne sammen med billigt webhotel. Hvis du kører med mange hjemmesider, måske bare starter på en ny hjemmeside eller har behov for link sider, så kan du rent faktisk...

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Tips til hvordan du finder ledige domæner

Når du kommer på den gode ide til en blog eller hjemmeside, så har du logisk nok også brug for at købe et domæne, for det er hvad der brander og viderestiller folk til din hjemmeside eller blog. Et godt sigende domæne kan både forklare hvad din side drejer sig om,...

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Brug et webhotel og blog, så kan du kombinerer affiliate og motion

Hvis du har planer om at starte ud med affiliate, og du samtidig elsker at dyrke motion i form af cykling, kan du skabe dig en lille ektra indtægt. Hvordan man end vender og drejer det, så hænger webhotel sammen med både forretning og fritid. Ligegyldigt hvad du gør i...