tjen penge online

Hvordan du tjener (ekstra) penge på blog/affiliate

Vil du tjene ekstra eller fuldtid på affiliate blog?

Hej og velkommen til min side hvor du kan finde information om hvordan du kan tjene penge online, som kan være ekstra penge hjemmefra eller fuldtid ved hjælp af en blog platform.

Hvordan tjener du ekstra penge online ved at blogge?

Før jeg giver dig det store overblik, så kræver det, at jeg fortæller om mit første domæne køb.

Du vil jo gerne vil vide hvordan du kan tjene (ekstra) penge online, og det vil jeg gerne forklare med en lille historie. Den opridser overordnet det hele super nemt for dig(med ca. tusind ord).

Da jeg skulle købe mit lansky.dk(min officielle forretningside) domæne, som var den første ting jeg købte online tilbage i 90’erne, skulle jeg finde ud af hvordan man rent skulle købe sådan noget nyt smart noget. Dengang vidste jeg absolut intet om domæner eller noget som helst andet.

Hvordan køber man så domæner, nu løsningen i start 90’erne var den samme som nu?

hvordan kan man tjene penge online spørger mange?

Nemlig, man skriver ind i Google; “hvordan køber du et domæne”. Det gjorde jeg, og jeg fik et udvalg af forskellige hjemmesider der løste dette problem for mig, dog var de første sider på Google dengang noget anderledes. Manipulering af søgealgoritmen i Google dengang var helt vildt tosset med spam sider af den rigtig dårlige slags.

Den side som jeg havnede på dengang, forklarede mig hvordan jeg skulle købe et domæne. Siden viste mig også, hvor jeg kunne få hostet en hjemmeside via et link, så jeg klarede to fluer med et smæk. Jeg trykkede selvfølgelig på linket og købte både domæne og hosting(Det var faktisk One.com dengang).

Den hjemmeside som jeg fandt via Google løste mit problem, hvilket gav mig en god følelse; Jeg fik, hvad jeg søgte efter.

Hjemmesiden der hjalp mig med svar og løsning, var en affiliate side. Denne affiliate marketing side fik sin kommission ved at linke til One.com. Og One der var stedet hvor jeg købte domæne og hosting, fik en ny kunde så alle parter vandt på det.

Derfor tjener du penge online

Det jeg vil illustrer med denne lidt lange og måske småkedelige historie er, at alle folk har problemer. Og de folk søger også efter løsninger på disse problemer.

For at give dig nogle eksempler på problemer, og jeg kunne foresætte med dette i dagevis så vi holder os til et par eksempler for forståelsen, kan være ting som disse:

 • Hvor finder jeg billige sorte kjoler?
 • Hvordan fjerner man bumser bedst?
 • Gode julegaver til far?

Tre eksempler fra hoften hvor folk søger på en løsning, og højest sandsynlig også er klar til at betale for at få løst dette problem.

Den løsning kan du give dem ved at skrive hvordan de løser problemet, give gode ideer til løsninger og ikke mindst, hvor de kan købe produktet som måske er det billigste eller bedste produkt, der samtidig løser deres problem.

 

At tjene penge via blogs drejer sig i bund og grund om at løse folks problemer, som de også er villige til at betale for!

 

Tjen penge på blog løsningen er ganske simpel – nemlig ved at løse folks problemer og dirigerer dem hen, hvor de kan købe denne løsning. Løsningen er stedet/shoppen, hvor du får provision for at sende en kunde hen til.

Hvordan starter du så en blog op?

Hvis du er dedikeret til at skabe en ekstra indtægt, så er du villig til at ofre den tid som det kræver. Jeg skal være helt ærlig og sige, at det med at tjene en ekstra indtægt ved at blogge online er ikke nemt, super spændende eller noget der gør dig rig på kort tid(Det kan være ret dræbende i min optik).

 

At starte en blog op og holde den i live for at skabe en passiv indtægt, er ikke passivt på nogen som helst måde!

 

Du kan finde så mange millioner blogs og hjemmesider om at tjene en passiv indtægt ved hjælp af blogs, men betydningen af passiv er passiv.

Passiv betyder passiv som ingen arbejde i det, og det at starte en blog op, kan kun blive passiv hvis du har mange penge at investerer for. Hvis du kan investerer meget, så kan du hyre andre til at gøre arbejdet for dig. Men selv det kræver din indsats.

Glem alt om ordet passiv for det er en gang ævl; Skab en ekstra indtægt der ikke kommer specielt passivt, men den kommer dog.

At starte en blog op kræver blod, sved og tårer stort set. Arbejdet kan være super omstændig og tidskrævende, men når du først ser at det bærer frugt, så vil det være det hele værd og bære frugt er noget, som du kan opnå.

Hvilke muligheder findes der for ekstra indtjening via online sider?

Du kan hjælpe mennesker med mange forskellige problemstillinger. Og du kan også hjælpe dig selv med den ekstra indtægt på mange forskellige måder.

Personligt hælder jeg til affiliate marketing med affiliate & adsense sider hvor jeg ikke har direkte kundekontakt (salg af søgeoptimering og salg af blog opsætning kræver dog kontakt), og du kan også tjene penge ved at bruge din egen viden eller tilegnet viden.

Der findes disse forholdsvis “nemme” ting som du kan tjene penge på online:

 • Sælg foto online
 • Hvis du er god til at skrive, kan du sælge online artikler
 • Oversæt for folk
 • Er du haj til Photoshop, så findes der mange folk der vil købe logo eller grafik
 • Lær folk noget specielt som du ved alt om via din egen side eller f.eks. Udemy.com
 • Programmering
 • Søgeoptimering hvis du har kundskab
 • m.m.

Disse er eksempler på håndgribelige ting, som du kan starte op forholdsvis hurtigt, og som ikke kræver at lave en blog og et hav af skrivearbejde.

Disse ting kræver bare en enkeltsidet hjemmeside, der forklarer hvad du tilbyder. Og så skal du bare have trafik via Google, Facebook, ads eller andre sociale medier til din side, og forhåbentlig er der folk som køber dit produkt/ydelse.

Det er den noget hurtigere måde end f.eks. affiliate blogs. Men i min optik er den bedre måde at skabe en blog, for her er der mulighed for at skabe lidt mere indtægt også langsigtet og samtidig minimum af kundekontakt.

Sådan starter du en blog op

en blog der tjener penge kræver tid, penge og videnDet at starte en blog op der skal skabe en ekstra “passiv” indtægt, kræver en hel del tid, tålmodighed og også penge som investering.

Hvis du ikke er i stand til både at bruge tid, have tålmodighed med resultaterne og villig til at bruge nogle penge på domæne, hosting, themes, plugins og nødvendige værktøjer til din blog, så er chancen for succes ikke ret stor.

Hvis du derimod er villig til det, så kan du finde alt hvad du skal vide om at starte en blog, her på siden. Det at starte en blog kræver en del ting, som at finde et emne, men også at finde de korrekte søgeord, opsætte WordPress, hvordan du opsætter onsite seo optimering rigtig, søgeoptimering med linkbuilding, sociale medier, marketing og ca. 50 ting mere.

Alle disse ting er nødvendige dele for en blog.

Det er i store hovedtræk hvordan du kan skabe din ekstra indtægt ved siden af f.eks. skole, fuldtidsarbejde eller måske arbejde hen imod at blive selvstændig med din egen forretning online – Det gjorde jeg.

tips og andet fra bloggen

Hvordan du starter en hjemmeside op?

Hvordan du starter en hjemmeside op?

Der findes en milliard indlæg om hvordan du laver en blog, som du også kan læse mere om her på Lansky.dk. Men mere konkret hvad affiliate siden bør indeholde af sider som kontakt, theme m.m. er hvad du finder et par tips til lige her. Hvordan du starter en hjemmeside...

Start en rejseblog der kun kræver et webhotel og domæne

Start en rejseblog der kun kræver et webhotel og domæne

Kan du godt lide at rejse, så er der muligheder for at tjene penge samtidig med at du rejser og såmænd også, når du ikke rejser. Start en rejseblog og skab dig en løbende online indtjening, der både kaster penge af sig mens du rejser rundt, og også når du er hjemme...

Find den rigtige webshop løsning?

Find den rigtige webshop løsning?

Når du skal starte din egen webshop, så finder du ud af, hvis ikke du allerede har fundet ud af det, at der er mange forskellige webshop løsninger. En webshop løsning er en samling af flere forskellige systemer, som giver dig en bred vifte af muligheder for den helt...