Affiliate sider

Køb og salg af affiliate sider er ofte noget, som du skal forholde dig til indenfor affiliate marketing. Hvis du vil have en god start på affiliate forretningen, kan(er) der store fordele i at købe en eksisterende affiliate blog / hjemmeside. Og så gælder det selvfølgelig om at gøre et godt afkast for din investering.

Hvis du er interesseret i at købe en færdig hjemmeside der kan eller allerede giver løbende indtjening, er mine sider helt ligesom alle andres – altid åbne for salg hvis tilbud er godt nok. Lansky.dk primære forretning er opbygning af hjemmesider fra bunden, men har efterhånden købt en del starter sider dog primære amerikanske Amazon sider. Helt ligesom jeg har solgt en del små sider og niche sider uden indtægt.

Køb af hjemmesider dækker over forskellige typer blogs/sider

Her på Lansky.dk har jeg forskellige typer hjemmesider/blogs. Den spritnye hjemmeside der kræver opsætning fra bunden. Den eksisterende hjemmeside der giver indtægt og ikke mindst, hjemmesider hvis primære formål er at give værdi i forskellig grad, hvor affiliate indtjening ikke er det primære(link blogs).

Størstedelen af siderne som du kan se nedenfor, er begynder sider til f.eks. dig der gerne vil spare opsætning med at lave en blog, tekster og andet. Helt ligesom jeg har større sider med lidt indtjening i form af affiliate og link/sponsoret salg.

Niche sider (EMD) til salg

køb drivhus niche affiliate side

Have niche

Altomdrivhuse.dk

hyggestolen nicheside om gyngestole

Gyngestol niche

Hyggestolen.dk

køb affiliate side med ansigtsruller

Ansigtsrulle niche

FACEROLLER.DK

Salg af blogs med bredere indhold

køb affiliate side i gave niche

Gave niche

Gavekom.dk – Solgt

køb affiliate side med niche om mor

Mor niche

Morsunivers.dk

Det spirituelle er en niche uden meget konkurrence

Krystaller & sten niche

KRYSTALSTEN.DK – Webshop

julebloggen: jule niche side

Jule niche

Julebloggen.dk

køb jule affiliate blog

Alt til mænd niche

mandens.dk – Solgt

pegebogen baby og børne niche

Børne & baby niche

pegebogen.dk – Solgt

Interesseret? Kontakt mig på

Morten(@)lansky.dk