Affiliate sider

Køb og salg af affiliate sider er ofte noget du skal forholde dig til indenfor affiliate marketing. Hvis du have en god start på forretningen, kan(er) der store fordele i at købe en eksisterende hjemmeside, og så nævner vi slet ikke mulighederne for at gøre et godt afkast for din investering.

Hvis du er interesseret i at købe en færdig hjemmeside der kan eller allerede giver løbende indtjening, er mine sider helt ligesom alle andres, altid åbne for salg hvis tilbud er godt nok. Lansky.dk primære forretning er opbygning af hjemmesider fra bunden, men har efterhånden købt en del starter sider dog primære amerikanske Amazon sider. Helt ligesom jeg har solgt en del små sider uden den store indtægt som de større sider med stor årlig indtægt.

Køb af hjemmesider dækker over forskellige typer blogs/sider

Her på Lansky.dk kører jeg med tre typer hjemmesider. Den spritnye hjemmeside der kræver opsætning fra bunden. Den eksisterende hjemmeside der giver indtægt og ikke mindst, hjemmesider hvis primære formål er at give værdi i forskellig grad, hvor affiliate indtjening ikke er det primære(link blogs).

I forhold til antal så prøver jeg at skære ned på antal af hjemmesider. For selv om det at bygge affiliate hjemmesider/lave en blog er i bund og grund bare at kopierer det samme (når du har fundet den rigtige formel), så kræver flere sider og mere logistik. Og jeg er i bund og grund doven af natur. Her passer få større sider mig bedre end mange små nichesider som f.eks. Glattejernet m.m. Derfor har jeg også flyttet sider som Webhotelanbefaling og Web100 her til Lansky.dk for udover jeg aldrig brugte tid på siderne, så slipper jeg også for konstante opdateringer på flere sider frem for kun en side.

man skal jo have et citat – og det her giver ingen mening 🙂

“Ulven kommer, siges der ret ofte i Jylland, og også at affiliate dør fordi Google eller Amazon dræber alt – Men du kan skabe en god ekstra eller fuldtids indtægt med affiliate sider fordi; Ulven er her faktisk og livet går videre.”

Et udvalg af hjemmesider

Glattejern niche side

Glattejernet.dk

Motion, sundhed, velvære niche

CSL.DK

Krystaller & sten niche

KRYSTALSTEN.DK

køb affiliate side i gave niche

Gave niche

Gavekom.dk

*Siden er nedlagt*

GBL.DK

*Siden er nedlagt*

Romantikguiden.dk

*Siden er nedlagt*

Morsunivers.dk

køb jule affiliate blog

Jule niche

Julebloggen.dk

Interesseret? Kontakt mig her