Hvad er et webhotel?

Et webhotel er først og fremmest en god og billig løsning, der efterhånden er blevet så prisvenlig, at enhver har råd til  en af de gode webhoteller med dansk ip.

Et webhotel er en eller flere webservere, som der udlejes af et firma. De her webservere vil være til at finde på internettet og der følger typisk mere med, end blot et domænenavn.

Et normalt hotel huser mennesker og et webhotel det huser hjemmesider.

 

Hvad er et webhotel og er det noget for mig?

Der findes et utal af forskellige virksomheder der tilbyder webhoteller.

Et webhotel service er normalt bestående af et domænenavn, hvilket er navnet på den side du ønsker at have. Det kan være “http://www.eksempel.dk/” – bortset fra at netop den side ikke er ledig.

Derudover vil der typisk være et antal megabyte eller gigabyte til filer som du kan gemme online.

Det er også populært for webhoteller at de tilbyder en e-mail postkasse inklusiv i servicen. Faktisk er det oftest sådan, at du kan få en masse e-mail postkasser, så du kan få din helt egen og personlige mail-adresse.

Rigtig mange webhoteller har sågar vejledning til hvordan du kan sætte din hjemmeside op.

Det er blevet så brugervenligt, at stort set enhver efterhånden kan finde ud af at lave deres egen hjemmeside, som f.eks. blandt vores udvalgte bedste webhoteller.

Du kan oftest få kyndig og billig vejledning af det webhotel du vælger. Det er faktisk også sådan, at efterhånden rigtig mange webhoteller har enormt gode skabeloner til opsætning af hjemmeside.

Du kan derfor finde helt simple programmer, hvori du kan vælge mellem et utal af skabeloner og derefter sætte din hjemmeside op ud fra de skabeloner. Det kan endda lade sig gøre at tilføje et utal af praktiske funktioner, såsom mulighed for at købe ting og lignende.

 

Hvad er et webhotel godt for?

gør dine overvejelser om behov inden køb af webhosting

Et webhotel kan være godt for mange ting, da man kan bruge et webhotel på utroligt mange forskellige måder.

Først og fremmest er det smart, hvis du allerede har startet eller ønsker at starte en virksomhed, og det er stort set ligegyldigt hvilket branche, for man skal være tilstede online hvor potentielle kunder er.

Internettet har helt vildt mange brugere og du kan nå ud til enormt mange kunder, billigt og simpelt via internettet. På det punkt, så er internettet ikke til at sammenligne med noget andet.

Du behøver selvfølgelig ikke at have en virksomhed eller ønske om det, for at benytte dig af de mange fordele ved et webhotel.

Et webhotel giver dig mulighed for at få en personlig e-mail adresse, samt din egen hjemmeside. Den  hjemmeside kan du bruge til lige hvad du vil. Du kan endda bruge den til noget så simpelt, som at gemme billeder derpå, så du let kan dele dem med venner og familie.

Det koster efterhånden stort set ingenting med et webhotel, det er i sandhed noget som alle og enhver har råd til.

Der findes så mange fordele ved at bruge et webhotel, at det stort set er noget alle burde benytte.

Du kan bruge et webhotel og få dig et domænenavn, der er lig med dit efternavn.

Dermed kan du oprette en e-mail adresse med dit navn og du kan endda oftest dele det med hele din familie, så de også kan få glæden ved en personlig e-mail adresse.

Find det gode webhotel til dit behov og kom i gang med at lave blogs, sider, chats eller hvad du nu ønsker at bruge det gode webhotel til.