lansky.dk online marketing logo
find webhotel priser på de bedste webhoteller

Oversigt forskellige pakker

Webhotel Priser

Webhotel priser på hosting planer

Her kan du finde de forskellige webhotel priser ved de førende udbydere i Danmark. Der findes gode billige webhoteller, helt ligesom du finder professionelle hosting planer der koster lidt mere, men til gengæld giver dig det mere ydelse i form af hardware og muligheder. Se oversigten over priser og webhoteller nedenfor.

Se alle de forskellige pakke muligheder der findes ved disse hosting udbydere.

Priser på de forskellige Simply webhoteller

Simply byder på 4 forskellige pakker. I starten af 2024 kører de med tilbud på det første år, så du kan købe et basic webhotel med domæne til kun 65 kr. for et helt år. Efterfølgende år stiger webhotel dog til en årlig pris på 650 kr. Personligt har jeg brugt alle pakker, og denne side er hostedet på Enterprise med underliggende domæner, hvilket gør det dejligt nemt at administrer flere hjemmesider. Som udgangspunkt vælger du f.eks. Basic suite. Ved købs processen kan du så opgraderer til Sølv eller de mere professionelle pakker. Du kan også vælge bare at købe domæne med DNS eller vælge imellem PHP og ASP / ASP.NET. Her på Lansky.dk anbefaler jeg Simply som det bedste webhotel indenfor den billige kategori.

Basic Suite

kr 65,62

/pr. mnd næste år

Standard Suite

kr 103,12

/pr. mnd næste år

Pro Suite

kr 140,62

/pr. mnd næste år

Enterprise Suite

kr 234,32

/pr. mnd næste år

Duelhost webhoteller priser & pakker

Duelhost der er et nyere dansk hosting selskab, har 3 forskellige hosting pakker. Du får en god høj ydelse med allee pakker. Fordelen ved ved Duelhost er, at alt er inkluderet i alle pakker, hvor du så bare skal vælge den mængde plads du har brug for. Her kan du sidenhen opgraderer. Ulempen er prisen, hvor du betaler væsentlig højere pris pr. GB en hos Simply, Nordicway eller Azehosting. Supporten er også lidt mangelfuld, og interface er DirectAdmin frem for c-Panel som de fleste hosting selskaber kører med. Personligt bruger jeg den store pakke til flere domæner, og det kører upåklageligt for mig, derfor jeg også anfaler Duelhost til større projekter.

Begynder

kr 39

/pr. mnd næste år

Normal

kr 89

/pr. mnd næste år

Pro

kr 149

/pr. mnd næste år

Azehosting priser på webhoteller

Du finder tre forskellige typer webhotel hos Azehosting. Her får du et billig webhotel der er blandt Danmark billigste. Server lokation er i Tyskland, og det er samtidig en delt server, som også gør sig gældende for de andre bilige webhoteller. I forhold til ydelse kan der være fordel i at vælge et lidt dyrere hosting pakke til mere professionel brug hvis du vil lave en blog med indtjening og lignede. De dyre pakker har bedre og hurtigere server, hvor serveren ofte har dansk adresse.

cPanel Webhotel

kr 108

/pr. år

cPanel Pro Webhotel

kr 740

/pr. år

cPanel Vip Webhotel

kr 2480

/pr. år

Hosting4real pakker & priser på webhoteller

Hosting4real byder sig til med stabile og kraftige servere både til de små og store websider. En god løsning hvis du har affiliate sider, blogs eller måske wordpress webshops uden massive mængder af daglig trafik. Personligt har jeg brugt Hosting4real en del til større sider, og også anfales dem til professionel webhotel. Navigering og support halter dog lidt, og prisen er også relativ høj.

Mikro

kr 44,26

/pr. mnd

Small

kr 88,44

/pr. mnd

Small

kr 171,48

/pr. mnd

Large

kr 252,70

/pr. mnd

Nordicway webhotel priser og pakker

Nordicway giver billig webhotel det første år, hvorefter prisen stiger lidt. Hvis det udelukkende er prisen du kigger på, så er Nordicway absolut blandt de billigste muligheder. Nordicway udmærker sig dog ved at have stabile servere med god plads, høj ydelse, driftsikkerhed og mulighed for ubegrænset domæner. Absolut værdig som professionel webhotel til store sider eller webshops.

webhotel

kr 9,5*

/pr. mnd første år

Plus+ Pro

kr 58

/pr. mnd

Plus+ Pro

kr 116

/pr. mnd

Plus+ VIP

kr 290

/pr. mnd

One.com webhotel priser

One.com er ikke blandt de billigste hoteller, men giver dog ganske stabil ydelse. Jeg har brugt One en del før i tiden, men anfaler dog kun One hvis du vil have nem bruger opsætning. One er især er kendt for  deres utrolige nemme c-panel/kontrolpanel til dig der ikke er teknisk kyndig.  Perfekt til folk der ikke gider rode med html, css, php og andet men bare vil i gang med at smide indhold op på sin nye hjemmeside. Prisen og ydelse kan dog ikke måle sig med Simply, NordicWay, Duelhost m.m. i min optik, og derfor bruger jeg ikke  One mere.

Begynder

kr 49

/pr. mnd første år

Explorer

kr 89

/pr. mnd første år

Entusiast

kr 129

/pr. mnd første år

Guru

kr 199

/pr. mnd første år

Scannet webhotel pakker og priser

Scannet er dansk hostingfirma der host datacentre for de helt store firmaer i Danmark. Hos Scannet kan du få forskellige it-løsninger, hvor også almndelige webhoteller indgår. Du får god ydelse med dansk kundesupport på telefon. Ulempen ved deres webhosting er de høje priser i forhold til andre udbydere. Hvor også manglede backup for deres billigste webhotel virker mærkeligt. Fordelen ved Scannet er deres driftsikre servere og en relativ stor tildeling af plads på deres servere, som ikke har lige så mange hjemmesider der kan trække ned, som du finder hos Simply og lignede.

Starter

kr 99

/pr. mnd

Standard

kr 149

/pr. mnd

Premium

kr 229

/pr. mnd

Dandomain webhoteller

Dandomain der hører under TeamBlue, som også står bag Simply, er kendt for deres hostede Webshop løsning. Dandomain udbyder også webhoteller som umiddelbart virker til at være hostet i samme datacentre som Simply hosting løsninger. Du får en god service med dansk kundesupport og udmærkede ydelser på webhotel. Umiddelbart virker priserne til at være billigere end Simply(efter det første år), så der kan være en fordel i at vælge Dandomain hosting skørt nok. Godt valg til f.eks. det bedste webhotel til Joomla.

Starter

kr 12,50

/pr. mnd

Standard

kr 19,90

/pr. mnd

Premium

kr 29,90

/pr. mnd

cHosting standardløsning webhoteller

cHosting har danske servere med den seneste version af LiteSpeeds webservere. Det giver dig hurtig ydelse og placering af datacentre i Danmark. Der er 99,9% oppetid på alle servere, hvor der også er inkluderet DDoS beskyttelse, cPanel, SSH-adgang og gratis SSL-certifikater på alle pakker. Der er forskel på standard og professionelle hosting løsninger. Der er mere CPU og Ram samt flere åbne processer på de professionelle løsninger.

Bronze

kr 22,00

/pr. mnd

Guld

kr 39,00

/pr. mnd

Platin

kr 67,00

/pr. mnd

cHosting professionel løsninger

Pro V

kr 122,00

/pr. mnd

Pro X

kr 183,00

/pr. mnd

Pro XV

kr 244,00

/pr. mnd

Hostinger webhotel løsninger

Hostinger er amerikansk med har datacentre i England, Frankrig, Holland og Litauen her i Europa. Du får høj og hurtig ydelse med deres løsninger. Helt ligesom deres kundesupport er rost for både at være rigtig hurtig og kompetent. Der bruges litespeed web server på hosting løsningerne hvor du kan få bedre svartider med object cache til wordpress. Ligesom med andre udbydere, giver Hostinger også gratis SSL-certifikat, malware-scanner m.m. Derudover kan du bruges deres AI hjemmesidebygger, hvilket er ret smart, hvis du ikke er ferm ud i opsætning.

Premium

kr 21,99

/pr. mnd

Business

kr 34,99

/pr. mnd

Cloud Startup

kr 60,99

/pr. mnd

E-Studio webhotel løsninger

E-studio billigste webhotel koster kun 10 kr. om måneden, men har samtidig ikke ret meget plads. Af fordele kan nævnes, at du har ubegrænset antal domæner og mailkonti. Der er gratis oprettelse og SSL-certifikat på alle pakker. Dog er support forskellige alt efter hvilket pakke du vælger, hvor der slet ikke findes chat support. Umiddelbart virker der til at være bedre løsninger alt efter behov.

eLight

kr 10,-

/pr. mnd

eMedium

kr 36,25

/pr. mnd

eBusiness

kr 186,25

/pr. mnd

Yayhosting MyHotel skalerbar webhotel

Yayhosting har kun et skalerbar webhotel der er hostet hos GlobalConnect datacenter i Stilling, Skanderborg. Du får en hurtig hastighed med LiteSpeed Web server. Ligesom andet hosting hos samme datacenter, får du virus og malware scan samt automatisk exploit beskyttelse. 

Der bruges brugervenlig cPanel med 1-click installation af WordPress, Joomla, Prestashop, Magento, Drupal m.m. Prisen fra 15,- kr. for 10 GB plads er ganske billig, og giver dig et fint billigt webhotel til din blog, hjemmeside eller andet.

myHotel

kr 15,00

/pr. mnd