Webhotel priser

Oversigt over de forskellige pakker

Webhotel priser på hosting planer

Her kan du finde de forskellige webhotel priser ved de førende udbydere i Danmark. Der findes gode billige webhoteller, helt ligesom du finder hosting planer der koster lidt mere, men til gengæld giver dig det mere ydelse i form af hardware og muligheder. Se oversigten over priser og webhoteller nedenfor.

Se alle de forskellige pakke muligheder der findes ved disse otte hosting udbydere.

Priser på de forskellige Simply webhoteller

Simply byder på 2 pakker, hvor du kan vælge mellem de billige Bronze og Sølv suiter. Desuden kan du vælge mellem Pro suite eller Enterprise suite, der er pro pakker. Som udgangspunkt vælger man f.eks. Bronze suiten. Ved købs processen kan du så opgraderer til Sølv eller de mere professionelle pakker. Du kan også vælge bare at købe domæne med DNS eller vælge imellem PHP og ASP / ASP.NET. Her på Lansky.dk anbefaler jeg Simply som det bedste webhotel indenfor den billige kategori.

Azehosting priser på webhoteller

Du finder tre forskellige typer webhotel hos Azehosting. Det billige køb selv webhotel til 6 kr. er nok Danmark billigste, men server lokation er i Tyskland, og det er samtidig en delt server med dårlig ydelse. Derfor gør du dig selv en tjeneste ved at vælge den billige version til 14 kr. eller den noget dyre til mere professionel brug hvis du vil lave en blog med indtjening og lignede. De dyre pakker både har bedre og hurtigere server, samtidig med, at serveren har dansk adresse.

Hosting4real pakker & priser på webhoteller

Hosting4real byder sig til med stabile og kraftige servere både til de små og store websider. En god løsning hvis du har affiliate sider, blogs eller måske wordpress webshops uden massive mængder af daglig trafik. En webhotel jeg personligt har lagt adskillige sider over på.

Surftown webhotel priser og pakker

Du giver et par kroner mere hver måned for webhotel ved Surftown. Hvis det udelukkende er prisen du kigger på, så er der bedre alternativer. Surftown udmærker sig dog ved at have stabile servere med god plads, hvor trafik og tilknytning af domæner måske er mere mangelfuld. Et udmærket valg, især nu du har mulighed for at bruge Surftowns sitebuilder med mere.

One.com webhotel priser

One.com er ikke blandt de billigste hoteller, men de giver dig dog en god stabil server. Det som One især er kendt for, er deres utrolige nemme c-panel/kontrolpanel, hvor du der ikke er teknisk kyndig, virkelig får noget for pengene. Perfekt til folk der ikke gider rode med html, css, php og andet men bare vil i gang med at smide indhold op på sin nye hjemmeside.

Webdomain priser(Lukket – opkøbt af One)

Webdomain der er blevet opkøbt og lukket nu, var et ganske godt webhotel til almindelige hjemmesider som f.eks. blogs. Du fik gratis DK domæne ved køb af webhotel her, der klart er en bonus til et billig webhotel. Ulempen ved Webdomain var dog den mindre plads samt mulighed for at hoste flere hjemmesider på samme webhotel. Hvis du skal lave en større affiliate side, hjemmeside eller webshop, så er Hosting4Real et bedre valg, dog i en anden prisgruppe.

Cliche webhotel priser

Cliche har 5 forskellige pakker indenfor webhoteller. Cliche er også indehaver af nok Danmarks billigste webhotel til 1 kr. om måneden, men serverpladsen tæller kun 100 MB., hvilket bare er for lidt for stort set alle. Cliches andre webhoteller er ret dyre i forhold til Meebox, Unoeuro og andre udbydere. Backup er en anden ulempe ved Cliche, for de laver backup af databasen og ikke hotellet.

WPHosting priser

Wphosting har nogle fornuftige webhosting løsninger i både hardware, ydelse og priser. Det billigste koster omkring 10 kr. og det dyreste omkring 100 kr. om måneden. Her får du et dansk kontrolpanel og god plads på alle de forskellige hosting muligheder, så WPHosting kan absolut bruges både til din primære hjemmeside eller måske til link blog sortimentet.