Nødvendige værktøjer

Ting der kan være nyttige til blogs

Nyttige værktøjer til arbejdet

Når du skal lave blogs der skal give en fast ekstra indtjening, så kan du lave stort set alting gratis. Men hvis du vil gøre tingene ordentlig(og rigtig) så kræver det investeringer i diverse ting som domæner, hosting, themes, plugins, seo og andet.

Her på siden om nødvendige værktøjer til blogs og indtjening, viser jeg nogle af de værktøjer, som jeg selv bruger til hele processen med at lave en blog og til den foresatte vedligeholdelse.

Nogle af disse blog værktøjer koster penge, mens andre er gratis. Som udgangspunkt til en ny blog skal du nok ikke bruge dem alle, så brug denne side som reference værktøj, som du kan vende tilbage til og finde værktøjet der gør tingene nemmere, bedre eller billigere.

At tjene penge på blog gøres ved hjælp af kun det nødvendige. Start med domæne, webhosting, et theme og den nødvendige viden, og så bygger du videre ud fra det over tid.

g

Cms system

WordPress er absolut det bedste, nemmeste og hurtigste system til at skabe blogs for dig. Hvad end problem du kan have, eller ting du har brug for, så vil det findes til WordPress eller også finder du det aldrig – Der findes andre systemer, men der er en grund til at WordPress er så udbredt.

Email liste- Aweber

Aweber – Hvis du vil opsamle email adresser og sende mails til disse folk, så bruger jeg personlig Aweber. Det er godt nok ikke det billigste på nogen som helst måde, men det er nemt at gå til, og hvis du får sat tingene rigtig op til at skabe en indtjening, så er den månedlig betaling det værd.

Forum om online marketing

Marketers – Ikke en nødvendighed, men bruger selv dette lukket betalingsforum. Du finder rigtig mange guldkorn, som kan bringe din side videre i tragten, f.eks. gå fra at tjene 1000 kr. om måneden til 2,5 eller 10000 tusinde om måneden. Der er også mange udenlandske forums der kan være særdeles nyttige til at tjene penge online via blogs.

PO-edit til at oversætte themes

POedit – Hvis du vælger at bruge gratis themes, eller køber et theme der ikke er oversat, så er POedit det gratis og nemme værktøj for dig.

Gratis billedbehandlingsprogram online

Pixlr.com – Absolut et super værktøj(og lidt til), hvis du ikke vil bruge penge på Paintshop. Du kan rigtig mange fede ting med dette online værktøj, der faktisk er tre i en. Og må blank indrømme at jeg foretrækker Pixlr fremfor at åbne Paintshop. Pixlr er så meget nemmere, især hvis du ikke gider bruge tid på at lære Paintshop .. Hvis du vil tjene penge, så skal du kende det basale til grafik skabelse, optimering m.m.

Affiliate netværk

Partner-ads – Mit foretrukne affiliate netværk i Danmark. Det er måske ikke er det mest visuelle flotte, men rent brugermæssig er det absolut det mest intuitive og nemme sted at komme i gang. Det er også her, hvor du finder det brede sortiment af annoncører i mange nicher –  Læs mere i min affiliate marketing guide.

Email opsamling

Thrive leads – Bruges til at opsamle selv email adresser og har rigtig mange fede features udover det bare ser godt ud, som f.eks. split testing.

De gratis billeder

Pixabay og Pikwizard er steder, hvor jeg ofte finder gratis billeder. Har prøvet en del forskellige rundt omkring, men det er sand jungle at finde billeder som du også må bruge på din side med hensyn til ophavsrettigheder. Dette problem finder du ikke på Pixabay, og jeg bruger efterhånden kun denne side for gratis billeder – Du finder dog ikke alt, så køber også billeder.

Køb domæne og webhosting

Simply(Unoeuro) – Er mit foretrukne sted at købe domæne og hosting, da prisen nok er noget af det billigste. Og personligt har jeg måtte ty til deres support et par gange, og er blevet blevet overrasket hver gang over hvor hurtige, flinke og kompetente de er. Du kan sagtens bruge den billigste pakke i hosting til at have flere domæner på, og kan skifte til næste pakke hvis du får udbygget med flere blogs.

Du kan bruge rabatkode: 3GRATIS til de første 3 mnd. gratis.

Themes

Mythemeshop – Af themes har jeg prøvet en del forskellige efterhånden, og må indrømme at der findes rigtige mange fede og gode. Men som ny, eller garvet for den sags skyld, til det med at lave en blog for indtjening, så er Mythemeshop både billigt, flot og super nemt. Du betaler et lavt engangsbeløb og så løbende 9$ om mnd. hvilket faktisk slet ikke er slemt. Der kommer nye themes hele tiden, og også opdateringer hvilket gør prisen det værd.

Divi og Elementor – Hvis du vil bygge din egen side i blokke, som er mere og mere udbredt, hælder jeg ofte til Divi fra Elegantthemes. Kræver en del tålmodighed og indlæring, men det kan komme til at se super godt ud, og det er aldrig dårlig for konvertering(Min side Glattejernet.dk, er omlagt til Divi). Her er Elementor nok bedre i forhold til brugervenlighed og hastighed. Og bruger efterhånden nok mere Elementor end Divi.

Du kan bruge de gratis themes, som f.eks. standard installeret i WordPress men vil anbefale at gøre en investering i det flottere look og som regel bedre optimeret theme allerede fra start(at ændre sider efter et eller to år kan være en omstændig proces).

tips og andet fra bloggen

Hvordan du starter en hjemmeside op?

Hvordan du starter en hjemmeside op?

Der findes en milliard indlæg om hvordan du laver en blog, som du også kan læse mere om her på Lansky.dk. Men mere konkret hvad affiliate siden bør indeholde af sider som kontakt, theme m.m. er hvad du finder et par tips til lige her. Hvordan du starter en hjemmeside...

Start en rejseblog der kun kræver et webhotel og domæne

Start en rejseblog der kun kræver et webhotel og domæne

Kan du godt lide at rejse, så er der muligheder for at tjene penge samtidig med at du rejser og såmænd også, når du ikke rejser. Start en rejseblog og skab dig en løbende online indtjening, der både kaster penge af sig mens du rejser rundt, og også når du er hjemme...

Nødvendige sider til en blog – Disse 3 sider skal du lave først

Nødvendige sider til en blog – Disse 3 sider skal du lave først

Når du skal lave en blog, så er der rigtig mange ting der skal laves, sættes op og klares. En af de første ting udover selve installationen af Wordpress, theme og plugins, er 3 nødvendige sider til en blog. Hvis du vil tjene penge på din blog, så findes der nogle...