lansky.dk online marketing logo
find de gode værktøjer til blogs

mine nødvendige

Værktøjer til blogs

TING DER KAN VÆRE NYTTIGE TIL BLOGS

Idag med AI muligheder kan du lave stort set alting gratis. Men hvis du vil gøre tingene ordentlig(og rigtig) så kræver det investeringer i diverse ting som domæner, hosting, themes, plugins, seo og andet. Her finder du nødvendige værktøjer til blogs og indtjening, som jeg selv bruger til hele processen med at lave en blog og til den foresatte vedligeholdelse. Nogle af disse blog værktøjer koster penge, mens andre er gratis. Brug denne side som reference værktøj, som du kan vende tilbage til og finde værktøjet der gør tingene nemmere, bedre eller billigere. At tjene penge på blog gøres ved kun at bruge det nødvendige, alt andet er spildtid. Start med domænewebhosting, et theme og den nødvendige viden, og så bygger du videre ud fra det over tid.

Cms system

WordPress er absolut det bedste, nemmeste og hurtigste system til at skabe blogs for dig. Hvad end problem du kan have, eller ting du har brug for, så vil det findes til WordPress eller også finder du det aldrig – Der findes andre systemer, men der er en grund til at WordPress er så udbredt.

Email liste- Aweber

Aweber – Hvis du vil opsamle email adresser og sende mails til disse folk, så bruger jeg personlig Aweber. Det er godt nok ikke det billigste på nogen som helst måde, men det er nemt at gå til, og hvis du får sat tingene rigtig op til at skabe en indtjening, så er den månedlig betaling det værd.

Forum om online marketing

Marketers – Ikke en nødvendighed, men bruger selv dette lukket betalingsforum. Du finder rigtig mange guldkorn, som kan bringe din side videre i tragten, f.eks. gå fra at tjene 1000 kr. om måneden til 2,5 eller 10000 tusinde om måneden. Der er også mange udenlandske forums der kan være særdeles nyttige til at tjene penge online via blogs.

Billedbehandlingsprogram

Pixlr.com – Absolut et super værktøj der engang var gratis, men koster dog kun 7-9$ dollars om måneden og så får du et godt alternativ til Paintshop og AI billede muligheder. Personligt bruger jeg mest express delen til at skære billeder til. Men du finder forskellige værktøjer som remove background, den store version som Paintshop alternativ, Photo Grid Maker m.m.

Pagebuilder

Elementor Plugin – Efterhånden er jeg gået over til kun at bruge Elementor frem for at købe diverse themes. Denne pagebuilder sammen med Envato theme pakker er bare vidunderligt værktøjer til at skabe fede hjemmesider.

Køb domæne og webhosting

Simply – Er mit foretrukne sted at købe domæne og hosting, da prisen nok er noget af det billigste. Og personligt har jeg måtte ty til deres support et par gange, og er blevet blevet overrasket hver gang over hvor hurtige, flinke og kompetente de er. Du kan sagtens bruge den billigste pakke i hosting til at have flere domæner på, og kan skifte til næste pakke hvis du får udbygget med flere blogs.

De gratis billeder

Pixabay og Pikwizard er steder, hvor jeg ofte finder gratis billeder. Har prøvet en del forskellige rundt omkring, men det er sand jungle at finde billeder som du også må bruge på din side med hensyn til ophavsrettigheder. Dette problem finder du ikke på Pixabay, og jeg bruger efterhånden kun denne side for gratis billeder – Du finder dog ikke alt, så køber også billeder.

PO-edit til at oversætte themes

POedit – Hvis du vælger at bruge gratis themes, eller køber et theme der ikke er oversat, så er POedit det gratis og nemme værktøj for dig.

Affiliate netværk

Partner-ads – Mit foretrukne affiliate netværk i Danmark. Det er måske ikke er det mest visuelle flotte, men rent brugermæssig er det absolut det mest intuitive og nemme sted at komme i gang. Det er også her, hvor du finder det brede sortiment af annoncører i mange nicher –  Læs mere i min affiliate marketing guide.

Email opsamling

Thrive leads – Bruges til at opsamle email adresser og har rigtig mange fede features udover det bare ser godt ud, som f.eks. split testing.

Webshopakademiet

WebshopAkademiet – Hos Webshopakademiet kan du få billige og gode kurser til de grundlæggende ting du bør vide om opsætning, teknik og sælge på Shopify. Du kan også købe et godt kursus om at starte din egen Etsy shop. Derudover kan du købe billige e-bøger om linkbuilding, hvordan du laver digitale produkter og bygge din drømme webshop.

Udemy Kurser

Udemy – På Udemy kan du finde video kurser indenfor alting. Jeg har personligt brugt dem i årevis til at holde mig opdateret om seo, shopify, affiliate m.m. Men også for at lære nye ting som at male, personlig udvikling og andet. Fra tid til anden kan du købe kurser ned til 10$, så det er med at holde øje med de gode tilbud. Det danske alternativ er Golearn.dk.

opsætning & trafik?

Opsætning af en side med indhold og sælge budskabet så du kan få kommission der er lig med indtjening, kræver trafik. Uden trafik er siden intet værd, og trafikken kommer med korrekt niche, søgeord, linkbuilding og måske forskellige trafikkilder.

Hvis du gerne vil bygge affiliate side, men ikke selv vil sætte op, kan du købe en basis hjemmeside med 5, 10 eller 20 indlæg.

Eksempler på affiliate sider

bredol foto hobby blog