Webhotel

FAQ om hosting

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål omkring webhotel & domæne

Hvad betyder webhotel?

Et ofte stillede spørgsmål om webhotel, er hvad det betyder? Betydning af webhotel er, at at du kan leje dig ind på en World Wide Web server og have lagerplads til hjemmeside.

Hvad er trafik på webhotel?

Du bruger en mængde data hver måned, når du får besøgende på din hjemmeside. Hosting selskabet sørger for at alt på din hjemmeside bliver fremvist til brugeren, hvilket bruger en mængde data. Det kan være forholdsvis meget data hvis du har en stor hjemmeside, der jo også fylder op på serveren. Trafik bliver angivet i GB (Gigabyte), hvilket er hvor plads du får til rådighed på månedsbasis.

Hvordan virker et webhotel?

Du som bruger indtaster en URL, som din browser sender en forespørgsel der skaber forbindelse til webhotellet den pågældende URL er lagret på(IP adresse). Hvordan servere ved Hosting selskabet er sat op, kan man skrive bøger om, men i den korte version, så sørger webhotellet for at sende data tilbage til brugeren, hvilket sker i små pakker som din browser ”samler” til den fulde hjemmeside.

Hvad koster et webhotel?

Et godt og billigt webhotel der er god nok til de fleste brugere, kan være Simply til omkring 20 kr. pr. mnd. Til mere professionel brug, er Hosting4real eller Surftown et godt bud på deres Plus plan til 99 kr. om måneden. Eventuelt Tjek vores oversigt priser over nogle af de bedste webhoteller: Se webhotel priser her

Hvad er et gratis webhotel?

Et gratis webhotel er et sted, hvor du enten kan lagre dine data, eller en fælles server hvor man i bund og grund bare opretter en hjemmeside uden installering af nogen art. Læs vores indlæg om gratis webhotel

Hvad er et webhotel til professionel brug?

Hvis du driver en seriøs affiliate side eller webshop der giver dig god indtjening, så er du afhængig af et webhotel der er stabil og hurtig. Derfor skal du give de flere penge på de noget dyre webhoteller der egner sig til professionel brug.

Hvad er det bedste webhotel?

Det bedste webhotel er det hurtige webhotel der har oppetid på 99,99%. I den virkelige verden er det et webhotel der er stabilt, god performance, rigtig pris og opfylder andre krav som god support, backup, nok plads og trafik.

Hvad skal man kigge efter ved webhotel?

Passer prisen for dig? Hvordan er support ved firma? Hvor meget plads og trafik følger med? Hvordan med server specs? Har de et godt ry? Kan du have flere domæner på webhotel?

Hvad betyder ubegrænset plads?

Ubegrænset lagerplads som f.eks. Unoeuro kører med, betyder, at du har ubegrænset plads på dit købte webhotel. Det holder så nok ikke, for hvis du bare fylder på, så vil du spærre eventuelle ressourcer for andre, og udbyderen mister måske indtjening.

Flere domæner på samme webhotel?

Nogen udbydere tilbyder at du kan have flere domæner på webhotellet. Det er praktisk rent økonomisk, da du slipper for at købe flere webhoteller.

Hvad koster et domæne?

Hvad koster et domæne? Et domæne koster kun omkring 45 kr. ved årlig fornyelse hos Dk-Hostmaster.

Hvad er 1-click installation?

1-click installation er den nemme måde at installer en af de forskellige CMS systemer på dit webhotel. Dybest set er det bare 1 klik, og så går installationen i gang, derved navnet.

Hvad er MySQL?

MySQL er en kraftig og simpel database der er velegnet til web, og det er en verdens førende open source database.

Hvad er DNS?

DNS (Domain Name System) er den måde som man styrer sine domæner ved at pege dette mod webhotellet.

Hvad er WordPress?

WordPress er nok verdens mest brugte system til blogs og andre hjemmesider, der måske ikke skal være kæmpe store.

Hvad er Joomla?

Joomla er verdens mest brugte open source CMS system, og har faktisk en del flere muligheder end WordPress.

Hvad er et webhotel?

Hvad er et webhotel? Det er et sted hvor du lejer lagerplads til din hjemmeside, så denne kan blive fremvist på internettet.

Hvad er et hurtigt webhotel?

Et hurtigt webhotel er et der loader dine data til fremvisning lynhurtigt. Her afhænger det af serveren lokation, hardware og forbindelse hertil. En stabil og hurtig forbindelse til serveren der lagrer din hotel, har indflydelse på hastigheden. Det samme har antal webhoteller der deler serveren, hvor du har dit webhotel. Jo flere webhoteller på serveren, jo større chancen for at bruge alle ressourcer, hvilket vil gøre din hjemmeside langsommere.

Hvordan flytter man webhotel?

Et godt råd før man gør noget ved flytning af webhotel, er at tage backup af alt ting, og kopierer filer til egen eller cloud sted. Derefter skal du såmænd bare bestille det nye webhotel, opret e-mail adresser, flyt siden og skift host ved DK-Hostmaster.

Hvad er et billigt webhotel?

Der findes flere forskellige alt afhængig af hvor billigt du vil have det. Se vores indlæg med priser og valg af de bedste indenfor gode billige webhoteller. Læs indlæg om billig webhotel

Hvad er et webhotel til normal brug?

Et webhotel til normal brug, er lagringsplads til billige penge til din blog eller hjemmeside der ikke har flere tusinde daglige besøgende.

Skal man have et webhotel?

Hvis du vil være seriøs med din blog, hjemmeside eller webshop, så er det korte svar: Ja! Hvis du bare vil blogge lidt uden at det skal have indtjeningen på tapetet også, så er de gratis web2 sider gode nok.

Hvad betyder delt server?

En delt server bliver delt af flere brugere. De fleste billige webhoteller er lagret på servere som er fyldt op med webhoteller. Det belaster ressourcerne på serverne, og derved gør din hjemmeside langsommere.

Hvad betyder lagerplads?

Plads på webhotel er det samme som pladsen på din computer eller telefon. Jo mere plads, jo mere kan du fylde op med.

Hvad er et domæne?

Hvad er domæne? Et domæne er adressen for din hjemmeside, hvor domæner giver et navn vi nemmere kan huske, da alternativet vil være ip-adressen der kommer med tal ala dette ”123.23.231.123”.

Hvad er subdomæne?

Et subdomæne kunne have denne adresse ”blog.webhotelanbefaling.dk”, som faktisk er en selvstændig hjemmeside og ikke en side, og ideen er ofte brugt til kampagner.

Hvad er https(SSL) beskyttelse?

SSL er en industristandard indenfor sikkerhedsteknologi på blogs, hjemmesider eller webshop. Hvis du ejer en webshop, er det krav med SSL certifikat, men nu Google har det med i deres ranking algoritme, så er det tilrådeligt at få det sat op – I den nære fremtid vil den teknologiske udvikling kræve alle gør der, og du kan heldigvis finde det gratis ved flere og flere udbydere.

Kan man få gratis domæne med webhotel?

Det kan du ved flere steder – Se oversigten og webhoteller her på siden.

Hvad er FTP?

FTP (Fast Transfer Protocol) er en metode til at uploade filer til webhotellet, eller fra webhotellet til din computer.

Hvad er CMS?

CMS (Content Management System) er et system der styrer din hjemmeside. Fordelen ved de kendte CMS systemer som WordPress, er, at du som bruger, ikke behøver have kundskaber ud i programmering for at sætte en blog eller hjemmeside op.

Hvad er PHP?

PHP (Hypertext Preprocessor) er dynamisk web programmeringssprog, der i samspil med HTML skaber den flotte hjemmeside.

bedste billige webhoteller til normal brug