lansky.dk online marketing logo

Gratis plugins til din blog

Brug de nødvendige gratis plugins til din blog

Når du skal lave en ny blog, så skal du selvfølgelig finde domæne, niche, theme og meget andet. Men derudover er der også selve  opsætningen i WordPress af din blog. Til opsætning skal du have plugins installeret for at optimerer hjemmesiden bedst muligt.

De nedenstående gratis plugins til din blog, er nogen som jeg har brugt eller jævntligt bruger til forskellige formål, når jeg sætter nye affiliate sider op i WordPress.

 

Gode gratis plugins til din blog

De nedenstående plugins kan være med til at optimerer hjemmesiden så den bliver hurtigere, bedre eller som værktøjer til forskellige opgaver der føler med for at tjene penge på blogs.

Der er også plugins som bruges til seo opsætning og andet som du gør klogt i at have.

Du finder alle disse gratis plugins ved at logge ind på din WordPress blog, trykke i venstre menu side under “plugins”, “tilføj nyt” og indtaste navnet i “søg plugins”. Alternativt kan du søge efter dem på wordpress.org og downloade plugin til din computer.

 • 404 to 301 – Laver en automatisk redirect af sider som ikke findes på din side, og sender den besøgende til den valgte side som du har tastet ind. Her vælger man som regel forsiden.
 • Akismet – Til at sorterer alle de mange spam kommentarer som du får. Spam der autogeneret af software til at lave auto kommentarer for seo årsager som regel.
 • Updraftplus – Ikke livsnødvendigt plugin men ganske rart til at tage backups med. Det er både enkelt, simpelt og så kan du lagre backuppen i skyen. Der findes mange forskellige back plugins men dette tager ca. 10 sekunder at finde ud af, så det bruger jeg, også selv om der med garanti findes mange andre der er bedre.
 • Use Google Libraries – Plugin til at optimerer load hastigheden på bloggen. Der findes mange tekniske årsager som du kan læse om på wordpress.org
 • W3 Total Cache – Det mest kendte cache program som også bruges til hastigheds optimering af din side, og livsnødvendig. Der findes en del opsætninger, hvilket du kan læse om her på siden. Helt ligesom vigtigheden af et godt webhotel er noget du skal have styr på.
 • WordPress SEO – Nok det mest kendte plugin fra Yoast til at hjælpe med opsætning. Hvordan du sætter det op til at virke bedst muligt kan du Google, men det skal siges – Rent seo mæssig gør dette plugin ikke meget, det er dig der skaber den rigtige seo.
 • Clean Up Optimizer – Fint plugin til at rydde op og optimerer din wp database.
 • WP Smush.it – Igen en af de plugins som der findes et hav af, men dette er ganske godt til at optimerer de uploadet billeder på bloggen, som er med at optimerer hastigheden på siden. Hastighed er en af de vigtigere ting ved din blog i forhold til søgeoptimering, og selvfølgelig også bruger oplevelsen.
 • Broken Link Checker – Det er en ganske rart plugin til at tjekke om du har døde links eller manglede billeder. Giver lidt mærkelige meddelelser engang imellem, men ret nødvendig.
 • Autooptimize – Med til at optimerer din blog med hensyn til JS, CSS, HTML, billeder, fonte m.m.
 • Cache enabler – Et simpelt og enkelt plugin til disk caching kombineret med autooptimize, hvis du ikke gider at nørde med W3 Total Cache.
 • Easy Table of contents – Enkel og hurtig opsætning til indholdsfortegnelse på dine sider.
 • Pretty link – God til at skabe affiliate url der ser ordentlig, samtidig med at du kan tracke.

Få ny hjemmeside?

Hvis du gerne vil bygge affiliate side, men ikke selv vil sætte op, kan du købe en basis hjemmeside med 5, 10 eller 20 indlæg.