Det bedste webhotel til WordPress brug for dig?

Det mest anvendte CMS system er WordPress. Grunden til at så mange af os foretrækker WordPress er, at det er super nemt at gå til uden at du behøver kende noget som helst til kode eller andet nørderi.

Når du bruger wordpress som dit foretrukne system, så skal du logisk nok også finde det bedste webhotel til WordPress. Selv om at du kan installerer wordpress manuelt, hvem gider så bruge tid på at lære og gøre det i dagens tidsalder.

Så hvad er et godt webhotel til wordpress?

Det kan selvfølgelig være rigtig mange ting, men først og fremmest kræver det et par nødvendige funktioner. Disse funktioner kommer jeg ind på i dette indlæg, men det er dog smart at kende til WordPress på et overordnet plan, logisk nok.

WordPress er det nemme system for alle

Hvis du ikke kender CMS systemet WordPress, så er det verdens populæreste open source system til at lave blogs med, og er brugt af rigtig mange millioner hjemmesider. Det skyldes, at det er nemt for alle at gå til. Derudover, så kan du finde alverdens værktøjer til WordPress, netop fordi så mange bruger det, hvilket giver en slags garanti for løbende opdateringer og udvikling.

Det betyder for dig som bruger, at du kan gå i gang med at lave en super flot, professionel og smart hjemmeside, blog, forretningsside, shop eller andet i wordpress. Du kan samtidig også modificerer f.eks. et theme eller udvikle et selv, så det passer lige præcist til dine eller jeres behov for udseende og funktionalitet.

Find det bedste webhotel til dit wordpress system

Det gode webhotel er selvfølgelig afgørende for, hvad dit behov er. Du skal afgøre, om du har brug for et professionelt eller et almindeligt billig webhotel til dit behov.

Det rigtige webhotel til din WordPress side, blog eller shop er lige præcis det webhotel der opfylder dine behov, hvor oppetid og stabilitet er altafgørende features, hvilket gælder alle webhoteller.

Derfor skal du først og fremmest sætte dine behov, efter det stabile webhotel der er driftet med stabile servere.

Derudover, så skal du selvfølgelig vælge de features, som du har behov for. Det kan være ubegrænset trafik, plads, tilkobling af flere domæner, e-mail oprettelser og så selvfølgelig den obligatoriske ting, nemlig en 1-click installer så WordPress kan installeres i løbet af meget kort tid.

One click installer er alfa omega for det gode wordpress webhotel

One click installer er heldigvis blevet standard ved de fleste udbydere, men du finder dog enkelte hosting selskaber der ikke kører med 1 click installer af en eller anden mærkelig grund. Så husk altid lige at tjekke om funktionen er tilgængelig når du tjekker webhoteller ud, men alle disse hosting steder har one click installer:

One click gør dig i stand til at installer WordPress i løbet af 30 sekunder, hvilket desværre tager meget længere tid ved den manuelle WordPress installation. Manuelt skal du først uploade det til serveren via ftp, konfigurerer php filerne, installer og så konfigurerer php filerne igen.

Manuel installation er for besværligt og tåbeligt, når du rent faktisk kan have en WordPress installation kørende i løbet af ca. 30 sekunder.

Skal du vælge det billige eller det professionelle webhotel?

Som sagt, så skal man først og fremmest tage stilling til ,hvilket behov for webhotel man har. Er det en seriøs WordPress hjemmeside med rigtig mange besøgende, eller er det en mere almindelig affiliate side eller lignede der har 1-200 daglig besøgende?

Du skal tage stilling til, om hvad slags side det er på sigt du vil have, for hvis du bygger en side der kan forvente mange tusinde besøgende hver dag, så vil du absolut bruge de flere penge på et professionelt webhotel, hvor serverens ressourcer ikke er allokeret ud til alle brugeres deling.

En forretning betyder at du vil have en server, hvor der er knapt så mange brugere, og ressourcerne er fastlagt så du har stabil ydelse, hvilket betyder, hurtig og stabil hastighed for de besøgende til din side.

Hvis du har en professionel side med mange besøgende, så kan du få en professionel server til forholdsvis billige penge ved f.eks. C-Hosting eller Surftown hvor ressourcerne, ydelsen og funktionerne er helt i top indenfor den professionelle løsning.

Hvis du derimod ”bare” vil lave en helt almindelig blog, affiliate site eller lignede så kan du sagtens nøjes med et billigt webhotel, hvor Simply(Unoeuro) absolut er det bedste valg, da der er ubegrænset trafik, e-mail, domæne tilknytning, top kvalitet i backup og support og ikke mindst at prisen er absolut i bund.