lansky.dk online marketing logo

Det bedste webhotel til wordpress brug?

find det bedste webhotel til wordpress brug?

Det bedste webhotel til WordPress?

Det mest anvendte CMS system er WordPress. Grunden til at så mange foretrækker WordPress er, at det er super nemt at gå til uden du nødvendigvis behøver at kende til kode.

Men før du kan installerer WordPress, så skal du nok bruge et webhotel til at have hjemmesiden lagret på. Så hvordan finder du et godt webhotel til at installerer din WordPress hjemmeside på?

 

Hvad er det bedste webhotel til WordPress?

I min optik er det bedste billige webhotel Simply Basis Suite. Til den lidt større side hvor der skal bruges mere plads, vil jeg pege på NordicWay Plus+, som dog er noget dyrere.

Der findes mange andre gode muligheder alt efter behov. Fælles er dog, at du skal kigge efter forskellige vigtige faktorer.

Performance

Ydelsen af webhoteller et logisk nok vigtigt. Både Google og alle brugere vil have en lynhurtig hastighed. Hvis din side er sløv, gider folk ikke besøge den og Google vil nedprioterer den i placering.

Helt ligesom oppetiden er vigtigt. Ingen gider besøge en hjemmeside der bryder ned fra tid til anden; Skats hjemmeside i Marts inden de indførte kø, var et stort jammer af beklagelser.

Funktioner

Funktioner som gratis SSL-certifikat, automatisk opdateringer, firewalls og gode backup løsninger er andre væsentlige ting at kigge efter, når du skal finde det rigtige hosting til din WordPress blog.

Sikkerhed

Desværre lever vi en tid, hvor hjemmesider konstant bliver scannet og angrebet. Derfor gælder det om at vælge sikre webhoteller med gode løsninger som malware-scanning, firewall og backup af database.

Kundeservice

Er det et webhotel med dansk support? Ikke fordi engelsk behøver være et problem, men dansk kundeservice er ofte at foretrække. Helt ligesom chat support kan være rart at have ved hånden, hvis problemet opstår ud på de sene nattetimer.

Se også: Hvad er forskellen på et webhotel og et domæne?

 

Simply Basis Suite som bedste billige webhotel

Simply Basis er et billigt webhotel, der er et godt nok webhotel til langt de fleste små hjemmesider og lignede projekter. Kontrolpanel er intuitivt og nemt at navigerer i. Der er dansk support og Simply giver en god ydelse og høj oppetidsgaranti. Ulempen er, at du kun får 1 email konto med Basis Suite.

Du får god support, høj ydelse, nemme funktioner og rigelig med plads til langt de fleste mindre WordPress hjemmesider.

Webhotellet byder på disse funktioner:

 • 10 GB lagerplads
 • Ubegrænset trafik
 • 1 email-konto
 • Gratis SSL-certifikat
 • 1-klik WordPress installation
 • Dansk kundesupport

 

NordicWay PLUS+ webhotel

NordicWay PLUS+ Webhotel varierer i pris afhængig af hvor meget plads og server ydelse du har brug for. Der er dansk support, god ydelse og fin plads til trafik og databaser. Prisen er dog noget dyrere end Simply webhotellet.

Plus+ webhoteller byder på disse funktioner:

 • 20,40, 100 Gb lagerplads
 • Ubegrænset trafik
 • Ubegrænsede databaser
 • Gratis SSL-certifikat
 • 1-klik WordPress installation
 • Dansk kundesupport

Se også: Optimerer WordPress i forhold til seo

 

WordPress er det nemme system for alle

Hvis du ikke kender CMS systemet WordPress, så er det verdens populæreste open source system til at lave blogs med, og bruges af mange millioner hjemmesider. Populariteten skyldes, at det er nemt for alle at gå til. Derudover, så kan du finde alverdens værktøjer til WordPress. De mange værktøjer udvikles og opdateres netop, fordi der er så mange brugere.

For dig som bruger betyder det, at du hurtigt kan gå i gang med at lave en super flot, professionel og smart hjemmeside, blog, forretningsside, shop eller andet i WordPress. Du kan samtidig også modificerer f.eks. et theme eller udvikle et selv, så det passer lige præcist til dine eller jeres behov for udseende og funktionalitet.

Få ny hjemmeside?

Hvis du gerne vil bygge affiliate side, men ikke selv vil sætte op, kan du købe en basis hjemmeside med 5, 10 eller 20 indlæg.