Hvis du leder efter webhotel, hvorfor så ikke gå efter webhoteller med dansk ip, som både har fordele rent søgeoptimerings mæssig men først og fremmest, du får mulighed for at holde det dansk med de fordele der medfølger såsom dansk support.

Der findes en del gode og ikke mindst billige webhoteller der er lokaliseret i Danmark med danske serverer, og netop disse er, hvad jeg gennemgår kort her. Lav en lille sammenligning af de nedenstående danske webhoteller, så du kan finde det helt rigtige til dine behov.

 

Simply(UnoEuro) har danske servere

Simply(navneskift fra Unoeuro) der er en af de bedste og billigste udbydere af webhoteller, har deres danske kontor i Skanderborg, Jylland. Det gør sig også gældende for serverne som de udbyder på det danske marked, for disse er nemlig lokaliseret hos Zitcom A/S, helt ligesom ip adresser er registreret i Danmark.

Simply byder heldigvis på dansk support, og ikke nok med at du kan kommunikerer på dansk, så har de også en særdeles god support. Support er nemlig en af de ting, som du skal vægte højt, for ret ofte vil man støde ind i problemer, og her er en god, hurtig og kompetent support absolut værd at foretrække.

En anden god ting ved Simply er deres priser, der absolut er de bedste indenfor de billige løsninger, og Simply giver dig også mulighed for at tilkoble flere domæner til webhotellet der gør det perfekt som det bedste webhotel til WordPress brug. Der er heldigvis også mulighed for backup, hvis uheldet skulle være ude. – Se udvalget af hosting pakker hos Simply her

 

Meebox – Opkøbt af Unoeuro 2017 og nedlagt

Meebox der har dansk hovedkontor i København skriver ikke at deres servere er fysisk lokaliseret i Danmark, men dog må man formode dette gør sig gældende. Meebox skriver nemlig følgende om deres webhoteller:

”Top-tunede servere, drevet af moderne hardware og SSD-harddiske, hosted i et state-of-the-art datacenter i Danmark sikrer, at Meebox til enhver tid leverer nogle af de hurtigste webhoteller.”

Der kan næsten kun konkluderes at datacenteret byder på de danske ip’er, helt ligesom supporten på Meebox også er dansk. Et godt kompetent webhotel hvor oppetiden, support og pris er helt god.

 

Surftown

Surftown har deres servere i Danmark, hvilket dog ikke står på hjemmesiden, men er blevet bekræftet af deres support ved henvendelse. Du får yderst kompetent og dansk support ved Surftown, samtidig med at du får godt kvalitets webhotel, der godt nok er lidt dyrere end Unoeuro, men stabilt i oppetider og kvalitet. – Se udbuddet ved Surftown her

 

One.com

One.com er en af de store spillere, hvor prisen dog er dobbelt så dyr som samme køb ved Unoeuro. Du får et grønt servermiljø der er placeret i København ved One.com, hvor supporten hovedsageligt er dansk, men i aften og weekend er den på engelsk hvis du vælger at bruge deres livechat for hurtig løsninger. Livechat er en dejlig mulighed, helt ligesom deres brugerpanel ved One.com er ganske nem at gå til for nybegyndere. – Find webhoteller ved One.com her

 

Azehosting

Ved Azehosting får du som udgangspunkt dansk dedikeret servere, hvor firmaets danske afdeling holder til i København. Du får et stabilt og billigt webhotel med Azehosting, hvor supporten ud fra personlig erfaring, altid har været på dansk. Et godt billig valg der har gode oppetider, og hvis man skal være kritisk, så er deres brugerpanel lidt mere uoverskueligt fremfor f.eks. Unoeuro, Surftown eller One.com, men man lærer dog hurtigt at navigerer i det. – Se udvalget ved Azehosting her

 

Er danske servere vigtigt?

Udover supporten, så kan man selvfølgelig sige det er rent underordnet, men Google har en ranking faktor om give et boost hvis din danske side også er hostet i hjemlandet. Man skal dog aldrig vælge ud fra denne parameter, for der findes rigtig mange forskellige ranking faktorer, og der er rigtig mange andre faktorer der er en del vigtigere.

Du kan med fordel se denne video med gennemgang af Meebox webhotel med hvordan man finder og køber hotellet.