lansky.dk online marketing logo

Webhoteller med dansk ip?

webhoteller med dansk ip

Søger du efter et billig webhotel? hvorfor så ikke kigge på webhoteller med dansk ip. Før i tiden kunne det give fordele i forhold til søgeoptimering, men med mindre du vælger et meget langsomt udenlandsk hostingselskab, så er det ikke så relevant mere. Men med danske server kan du ofte få fordele som dansk support.

Der findes en del gode og ikke mindst billige webhoteller lokaliseret i Danmark med danske serverer. Derfor har jeg her opridset et par stykker, som jeg personligt har brugt en del gennem tiden.

 

Simply har danske servere

Simply har deres danske kontor i Skanderborg, Jylland. Deres serverne som de udbyder på det danske marked, er lokaliseret hos Zitcom A/S, helt ligesom ip adresser er registreret i Danmark.

Simply har dansk support og absolut også en god support. Man kan støde ind i problemer, hvis man f.eks. ikke er helt ferm i det tekniske, måske har glemt at backup er vigtigt eller har kludret i sine DNS indstillinger. Her er en god, hurtig og kompetent support absolut værd at foretrække.

Simply er også relative billige. Februar 2024 kører der med tilbud, hvor du får det første års webhotel stort set gratis. Prisen stiger dog gevaldigt ved fornyelse et år senere. Men deres ydelse er upåklagelig. Simply giver dig også mulighed for at tilkoble flere domæner til webhotellet der gør det perfekt som det bedste webhotel til WordPress brug. Der er heldigvis også mulighed for backup, hvis uheldet skulle være ude. – Se udvalget af hosting pakker hos Simply her

 

One.com

One.com er en af de store spillere, som har opkøbt en del konkurrenter igennem tiden. Personligt er jeg gået væk fra at bruge One, da jeg både finder prisen høj og ydelsen før i tiden var dårligere end f.eks. Simply. I alt fairness skal det siges, at det er mange år siden, så måske deres servere virker upåklageligt idag.  Du får et grønt servermiljø der er placeret i København, hvor supporten hovedsageligt er dansk. Før i tiden var aften og weekend support dogn på engelsk, hvis du vælger at bruge deres livechat for hurtig løsninger. Livechat er en dejlig mulighed, helt ligesom deres brugerpanel ved One.com er ganske nem at gå til for nybegyndere.

 

Azehosting

Ved Azehosting får du som udgangspunkt dansk dedikeret servere, hvor firmaets danske afdeling holder til i København. Du får et stabilt og billigt webhotel med Azehosting, hvor supporten ud fra personlig erfaring, altid har været på dansk. Et godt billig valg der har gode oppetider, og hvis man skal være kritisk, så er deres brugerpanel lidt mere uoverskueligt frem for f.eks. Simply eller One.com, men man lærer dog hurtigt at navigerer i det. – Se webhotel muligheder hos Azehosting her

 

Få ny hjemmeside?

Hvis du gerne vil bygge affiliate side, men ikke selv vil sætte op, kan du købe en basis hjemmeside med 5, 10 eller 20 indlæg.